Makelaar in Maastricht

Tijs & Cyril Makelaardij als makelaar in Maastricht en omgeving

In het prachtige Maastricht staat Tijs & Cyril Makelaardij klaar om u te begeleiden bij al uw vastgoed behoeften. Met een diepgaande kennis van de lokale markt en een passie voor het leveren van uitstekende service, zijn wij uw betrouwbare partner in het vinden van uw droomwoning of het succesvol verkopen van uw goed onroerend goed. Bent u dus op zoek naar een makelaar in Maastricht, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Huis verkopen in Maastricht

Op zoek naar een NVM makelaar in Maastricht om u te helpen bij een goede en snelle verkoop van uw huis? Dan is Tijs & Cyril Makelaardij de juiste partij voor u. Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed eruit springt. We focussen op eenvoud en duidelijkheid. Ons doel is om het voor iedereen gemakkelijk te maken. We zijn constant bezig met het verbeteren van onze online aanwezigheid. Dit helpt potentiële kopers en verkopers ons gemakkelijk te vinden. Onze website krijgt ongeveer 600 bezoekers per dag. Bovendien zijn onze Facebook- en Instagram-posts erg populair en bereiken ze tussen de 5.000 en 20.000 mensen. En om het juiste publiek te bereiken, hebben we ook aparte socialmediapagina's voor onze kantoren in Meerssen en Sittard. Omdat we lid zijn van de NVM (een toplabel in onroerend goed), zijn we tevens goed zichtbaar op Funda. Zo verzekeren wij u dat uw huis snel en gemakkelijk gevonden wordt via onze kanalen.

Focus op Maastricht en omgeving

We werken in heel Zuid-Limburg. Dat omvat plaatsen zoals Eijsden-Margraten, Maastricht, Meerssen, Bunde, Valkenburg, het prachtige Heuvelland met al zijn mooie dorpen en gehuchten, de gemeente Beekdaelen, en de omgeving van Sittard en Geleen in de Westelijke Mijnstreek. We kennen dit gebied erg goed. Hier voelen we ons thuis en daarom richten we ons hierop. We zijn ook sterk gericht op 'goed onroerend goed'. Dat gaat niet alleen over de prijs van een huis, maar vooral over de kwaliteit ervan. Hierdoor hebben we een mooie verzameling huizen.

Gratis waardebepaling van uw woning

Bij Tijs & Cyril Makelaardij geloven we in transparantie en het leveren van waardevolle diensten aan onze klanten. Daarom bieden wij een gratis waardebepaling van uw woning aan. Of u nu overweegt uw huis te verkopen of gewoon nieuwsgierig bent naar de huidige marktwaarde, onze ervaren makelaars staan klaar om uw eigendom te beoordelen op basis van lokale markttrends, vergelijkbare woningen en andere relevante factoren. Met onze grondige expertise en inzicht in de Maastrichtse vastgoedmarkt, kunt u vertrouwen op een nauwkeurige en eerlijke schatting van de waarde van uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor uw gratis waardebepaling en ontdek hoeveel uw woning waard is.

Waarom Tijs & Cyril Makelaardij als uw makelaar in Maastricht?

Natuurlijk zijn wij niet in Maastricht de enige makelaar. Wat maakt Tijs & Cyril Makelaardij nu echter uniek? Sinds de oprichting in 2002 heeft Tijs & Cyril Makelaardij bewezen een sterk merk in de makelaardij van Maastricht en omstreken te zijn. Dat is enerzijds terug te zien in het groot aantal woningen dat wij – ook in minder goede tijden – gemiddeld per jaar verkopen, en anderzijds aan de uitstekende reputatie die wij in de loop der jaren bij onze klanten hebben verworven. Ons team bestaat uit ervaren gecertificeerde NVM-registermakelaars en kandidaat registermakelaars. Samen vormen onze collega’s een ware eenheid met veel kennis en ervaring die vakmanschap en professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan.