Woning verkopen?

Bel Tijs & Cyril Makelaardij!

Maar…. waarom zou U kiezen voor Tijs & Cyril Makelaardij?

VERTROUWEN

Wij kunnen het samenvatten in één woord: VERTROUWEN! Sinds de oprichting in 2002 hebben veel verkopers ons het vertrouwen gegeven om hun woning te verkopen. Van juli 2002 tot 1 januari 2023 hebben wij ruim 2850 woningen verkocht. Zelfs in de crisistijd (2008 tot 2014) waren er dat ongeveer 100 per jaar. Sinds het einde van de crisis verkopen wij ongeveer 250 woningen per jaar. Tijs & Cyril Makelaardij is een sterk merk in de makelaardij en heeft een goede reputatie.

FOCUS

Wij hebben een sterke focus op het gebied waar wij werkzaam zijn en waar wij ook goed in zijn en ons thuis voelen. Ons werkgebied betreft: gemeente Maastricht, Meerssen, Valkenburg, Eijsden en Margraten.

Tevens hebben wij een sterke focus op “goed onroerend goed”. Dat heeft niets met de prijs te maken, maar wel met de kwaliteit van de woning. Wij hebben dus een mooie portefeuille.

Naast ons succesvolle kantoor in het 043 gebied hebben we op 1 januari 2023 ons kantoor in Sittard geopend. Hiermee bedienen wij het 046 gebied (Sittard-Geleen, Beek, Stein, Echt-Susteren en Beekdaelen). Om u straks in dit gebied nog beter van dienst te zijn werken wij hard aan onze website. U vindt hier spoedig alle informatie met betrekking tot onze nieuwe vestiging in Sittard. Heeft u tussentijds vragen of wilt u alvast meer informatie? Bel ons op 046-3030500 of mail naar sittard@tijsencyril.nl

KENNIS, ERVARING EN VAKMANSCHAP

Wij zijn het enige kantoor in het werkgebied met 3 gecertificeerde NVM makelaars, namelijk Tijs, Cyril en Mandy (allen Register Makelaars). Daarnaast zijn Cindy, Raoul, Claudia en Jorrit (Kandidaat Register Makelaar) werkzaam in de buitendienst en beschikken zij inmiddels over meerdere jaren ervaring. De makelaars worden ondersteund door het enthousiaste team van de binnendienst bestaande uit: Celine, Peggy, Simone en Conny.

STERKE EXPOSURE

Wij hebben een mooie en functionele website (circa 600 unieke bezoekers per dag!!) welke zich aanpast aan de grootte van het toestel (PC, tablet of telefoon). Gemak en overzichtelijkheid staat voorop. Wij zijn heel sterk in social media en bereiken daardoor tussen 5000 en 20.000 personen bij het plaatsen van een nieuwe woning. Aangezien wij lid zijn van de NVM (een A label in de makelaardij) staan wij ook prominent en optimaal zichtbaar op Funda.

EEN GOED GEVOEL

Onze gedrevenheid heeft als doel, dat zowel de verkoper als koper een goed gevoel overhouden aan de verkoop. Om die reden geven wij de verkoper een goede begeleiding en de koper duidelijke informatie en zijn wij transparant in het hele proces. Wij informeren, onderhandelen en ontzorgen.

Dus, bel Team Tijs & Cyril Makelaardij!