Tijs & Cyril Makelaardij

Full service NVM-makelaar

Tijs & Cyril Makelaardij is een full service NVM makelaarskantoor met ruim 20 jaar ervaring op de Zuid-Limburgse woningmarkt. Wij hebben een mooie, gevarieerde portefeuille van bestaande woningen en interessante nieuwbouw projecten. Wij begeleiden en ontzorgen u van A tot Z bij de verkoop van uw woning. Dat doen wij op een gedreven, doelgerichte en persoonlijke manier. Zo houdt u als koper of als verkoper een goed gevoel over aan het gehele proces. De kantoren van Tijs & Cyril Makelaardij zijn gevestigd in Meerssen (regio Maastricht-Heuvelland) en in Sittard (regio Westelijke Mijnstreek).

Full service NVM-makelaar
Bestaande bouw en nieuwbouw

Vestigingen in Meerssen en Sittard
Actief in heel Zuid-Limburg
Doelgerichte en persoonlijke aanpak
Deskundig en enthousiast team
Sterke online exposure 

Full service NVM-makelaar

Wij zijn een full service NVM-makelaar. Dit betekent dat wij u van begin tot eind begeleiden en ontzorgen in het verkoopproces van uw woning.

Bestaande bouw en nieuwbouw

Wij hebben een gevarieerde portefeuille met mooie woningen en interessante nieuwbouwprojecten in Zuid-Limburg.

Doelgericht en persoonlijk

Beide kantoren gelegen in Meerssen en Sittard zijn goed georganiseerd en ons team is gedreven. Wij vinden het belangrijk dat zowel de verkoper als de koper een goed gevoel overhouden aan de transactie. Daarom werken wij doelgericht, geven wij de verkoper een goede begeleiding en de koper duidelijke informatie. En dat doen wij graag op een persoonlijke manier.

Team Tijs & Cyril

Alle makelaars van team Tijs & Cyril zijn NVM gecertificeerd of in opleiding hiervoor. De makelaars hebben van hun passie hun werk gemaakt. Daarom onderscheiden wij ons door onze deskundigheid en enthousiasme. Zo kunt u rekenen op een optimale dienstverlening en eerlijk advies in iedere fase van het verkoopproces. Benieuwd naar de gezichten van team Tijs & Cyril Makelaardij? Hier stellen wij ons voor.

Internet en social media

Wij combineren onze persoonlijke betrokkenheid met de techniek van nu. Want het internet en social media zijn in de makelaardij nét zo belangrijk geworden. Door een slimme inzet van online marketing en social media kunnen wij onze beschikbare woningen aan een zo breed mogelijk publiek laten zien. Onze Facebook en Instagram pagina’s zijn goede voorbeelden van media waar u onze woningen kunt vinden. En om met onze posts écht de juiste mensen te bereiken hebben onze beide kantoren in Meerssen en Sittard hun eigen pagina’s.

Wilt u liever persoonlijk contact leggen?

Bel gerust of loop gewoon binnen bij ons kantoor in Meerssen of Sittard.