Makelaar in Cadier en Keer

Tijs & Cyril Makelaardij als makelaar in Cadier en Keer en omgeving

Een makelaar is een onschatbare bron van ervaring en ondersteuning bij de verkoop van uw vastgoed. Bent u ook op zoek naar een deskundige makelaar in Cadier en Keer? Kies dan voor Tijs & Cyril Makelaardij. Wij zijn een van de hoofdrolspelers in de omgeving en daarmee op de hoogte van de makelaardij in deze regio. Ons specialisme is de verkoop van uw woning en binnen deze vastgoedsector hebben we een onberispelijke reputatie opgebouwd.

Een verkoopmakelaar in Cadier en Keer

Wilt u uw huis verkopen in Cadier en Keer? Dat is niet niks. Onze NVM-Makelaars en kandidaat-registermakelaars hebben de ervaring en kennis om u te helpen, opdat de verkoop van uw woning vlug en effectief gebeurt. We adviseren u wanneer nodig en we begeleiden u van A tot Z tijdens de gehele verkoop. Dat is immers wat u van een full service makelaar mag verwachten.

Bepaal ook de woningwaarde

Bij Tijs & Cyril kunnen wij u een vrijblijvende waardebepaling van uw woning aanbieden. Zo weet u wat uw woning waard is, wanneer u kijkt naar factoren als locatie, de kenmerken van uw huis of actuele ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in de actuele marktwaarde van uw huis voor het bepalen van de verkoopprijs. Ook als u slechts nieuwsgierig bent naar de actuele marktwaarde, kan onze vrijblijvende waardebepaling u helpen. Tijdens de waardebepaling ontvangt u een uitgebreid rapport. Bepaal nu ook uw woningwaarde met ons.

Snelle verkoop

Kiest u ons als makelaar in Cadier en Keer, dan weet u zeker dat uw huis snel en succesvol verkocht zal worden. We hebben namelijk een grote online en offline zichtbaarheid. Dit houdt in dat we dagelijks circa 600 bezoekers trekken naar onze website, waar ze uw woning zullen zien. Bovendien bereikt bijna ieder bericht op onze social media, zoals Facebook, tussen de 5.000 en 20.000 bezoekers. Tevens hebben we twee Facebookaccounts aangemaakt voor onze makelaarskantoren in Meerssen en Sittard. Zo kunnen woningzoekenden gerichter bij ons terecht. We willen namelijk niet dat mensen die een makelaar in Munstergeleen zoeken terechtkomen bij uw woning in Cadier en Keer. Als laatste hebben wij als prominent lid van de NVM een toppositie op Funda, waardoor uw woning sneller gevonden wordt.

Ons specialisme

Bij Tijs & Cyril Makelaardij hebben we de focus liggen op de verkoop van goed onroerend goed, waarbij de kwaliteit van het vastgoed erg belangrijk is. Ons werkgebied strekt zich uit door heel Zuid-Limburg van Maastricht tot Sittard en van Valkenburg tot Heerlen. Met ons makelaarskantoor in Bunde is ons de makelaardij in omliggende streken, zoals Cadier en Keer, niet onbekend. Deze kennis draagt er ook aan bij dat wij uw woning snel kunnen verkopen.

Tijs & Cyril Makelaardij is graag uw makelaar van Cadier en Keer

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Cadier en Keer? Dan is het een mooie bijkomstigheid dat wij van Tijs & Cyril aangesloten zijn bij NVM. Hierdoor kunt u ervan uit gaan dat wij u aan een betrouwbare en goed opgeleide makelaar helpen, die u ondersteunt en adviseert gedurende het verkoopproces. We nemen bovendien een sterke positie in de makelaardij van Zuid-Limburg in en hebben sinds de start van onze onderneming een gedegen reputatie verworven door onze goede online zichtbaarheid, gebruiksvriendelijke website, klantgerichtheid en positieve reviews. Door onze transparantie, precisie en professionele hulp zorgen wij voor een complete ontzorging bij de verkoop van uw woning.

Bekijk het actuele woningaanbod in Cadier en Keer