Makelaar in Berg en Terblijt

 Tijs & Cyril Makelaardij als makelaar in Berg en Terblijt en omgeving

Woont u in de omgeving Berg en Terblijt en wilt u graag uw huis verkopen? Tijs & Cyril Makelaardij biedt een brede kennis in gehele omgeving van Zuid-Limburg als makelaar in Berg en Terblijt. Ook in Berg en Terblijt kennen we de vastgoedmarkt al te goed en kunnen we uw nieuwe of bestaande woning op de markt brengen. Door de inzet van onze gecertificeerde NVM-makelaars zal uw huis succesvol verkocht worden.

Verkoop uw huis in de omgeving Berg en Terblijt

Bij Tijs en Cyril Makelaardij helpen wij uw huis te verkopen in de omgeving Berg en Terblijt. Wij weten alle ins- en outs van deze markt. Zo zijn we op de hoogte van de huizenprijzen, en het vraag en aanbod in en rondom Berg en Terblijt. Met de juiste kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u begeleiden met het verkopen van uw huis.

Bepaal vrijblijvend de waarde van uw huis

Hoeveel is uw huis nu eigenlijk waard? Vraag bij ons een vrijblijvende waardebepaling aan om erachter te komen! U kunt vertrouwen op nauwkeurige en deskundige cijfers die de waarde bepalen van uw woning. Voor het bepalen van de waarde van uw huis houden we rekening met een aantal factoren, zoals de verschillende marktrends die er spelen en de andere huizen die zich in de markt bevinden. Vervolgens verwerken we deze nauwkeurige informatie in een net rapport, zodat alles voor u duidelijk staat weergegeven. Voor het aanvragen van een waardebepaling hoeft u niet perse een huis te willen verkopen. U kunt het natuurlijk ook aanvragen als u enkel de waarde van uw huis wilt weten.

Ook online zichtbaar als makelaar in Berg en Terblijt

Tijs & Cyril Makelaardij zet zich ook steeds meer in om beter online zichtbaar te zijn als makelaar in Berg en Terblijt, voornamelijk via social media. Ons doel is om uw huis zo snel mogelijk te verkopen met onze online zichtbaarheid. Wij zijn zeer actief op onze social media kanalen, namelijk Instagram en Facebook. De posts die wij hierop plaatsen bezorgen ons 5.000 tot 20.000 bezoekers per maand. Ook onze website trekt veel mensen. Zo hebben wij 600 bezoekers per dag op onze website. Dit proberen wij in de toekomst natuurlijk alleen maar te stimuleren. Omdat we aangesloten zijn bij NVM is Tijs & Cyril Makelaardij ook zichtbaar op Funda. 

Waar zijn we werkzaam?

Naast dat we u van dienst kunnen zijn als makelaar in Berg en Terblijt, zijn we ook werkzaam in heel Zuid-Limburg. We focussen ons op steden zoals Maastricht en Sittard, maar ook op dorpen zoals Nuth en Wittem. Onze twee kantoren zijn in Meerssen en Sittard gevestigd. Naast dat we ons focussen op deze gebieden, focussen we ons ook op van ’goed’ onroerend goed. Hierbij letten we niet alleen op de prijzen, maar ook op de kwaliteit van de woning. Dit resulteert tot een mooie portefeuille voor Tijs & Cyril. Bekijk hier het nieuwste aanbod in verschillende plaatsten.

Verkoop uw huis met Tijs & Cyril makelaardij

Sinds 2002 zijn de makelaars van Tijs & Cyril Makelaardij al succesvol bezig met de verkoop van woningen. Deze jarenlange ervaring heeft gezorgd voor optimale deskundigheid en een goede reputatie als makelaar in Berg en Terblijt. Hierdoor hebben wij een klantwaardering van een 9,3 weten neer te zetten. Ook in minder goede tijden hebben veel woningen weten te verkopen. We hopen natuurlijk in de toekomst nog meer vastgoeddoelen te kunnen realiseren. Ook helpen we u graag met de verkoop van uw huis! Het team van Tijs & Cyril Makelaardij staat voor u klaar.

Bekijk het actuele woningaanbod in Berg en Terblijt