Makelaar in Wittem

Hierom kiest u voor Tijs & Cyril Makelaardij:

Vertrouwd
Sterk merk in de makelaardij met een goede reputatie.
Focus
Zowel op het werkgebied als op ‘goed onroerend goed’.
Kennis, ervaring en vakmanschap 
Team van toegewijde NVM registermakelaars en kandidaat registermakelaars.
Sterke exposure
Drukbezochte eigen website en social media pagina’s en prominente positie op Funda.
Goed gevoel
Door professionele begeleiding, duidelijke informatie en transparantie houdt u een goed gevoel over aan de aan- of verkoop.

Vertrouwen

Sinds de oprichting in 2002 heeft Tijs & Cyril Makelaardij bewezen een sterk merk in de makelaardij te zijn. Dat is enerzijds terug te zien in het groot aantal woningen dat wij – ook in minder goede tijden – gemiddeld per jaar verkopen, en anderzijds aan de uitstekende reputatie die wij in de loop der jaren bij onze klanten hebben verworven.

Focus op Wittem

Ons werkgebied betreft geheel Zuid-Limburg; van Eijsden-Margraten, tot Maastricht, Meerssen, Bunde, Valkenburg, het unieke Heuvelland met al zijn prachtige dorpen en gehuchtjes, de gemeente Beekdaelen, en de omgeving van Sittard en Geleen in de Westelijke Mijnstreek. Wij kennen dit gebied als geen ander, hier voelen wij ons thuis en daarom ligt hier onze focus. Daarnaast hebben wij een sterke focus op ‘goed onroerend goed’. Dat heeft niets met de prijs van een woning te maken, maar wel met de kwaliteit ervan. Dit resulteert in een mooie portefeuille.

Kennis, ervaring en vakmanschap

Ons team bestaat uit ervaren gecertificeerde NVM-registermakelaars en kandidaat registermakelaars. Samen vormen onze collega’s een ware eenheid met veel kennis en ervaring die vakmanschap en professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Sterke online exposure

Gemak en overzichtelijkheid staan bij ons voorop. Wij zijn continu bezig om onze online exposure te optimaliseren. Zo weten kandidaat-kopers en potentiële verkopers ons eenvoudig te vinden. Onze eigen website wordt, met circa 600 unieke bezoekers per dag, druk bezocht en onze Facebook en Instagram posts zijn, met een bereik tussen de 5.000 en 20.000 personen, zeer populair. En om met onze posts écht de juiste mensen te bereiken hebben we aparte social media pagina’s voor onze kantoren in Meerssen en Sittard. Omdat wij lid zijn van de NVM (een A label in de makelaardij) zijn wij bovendien optimaal zichtbaar op Funda.

Een goed gevoel

Wij vinden het belangrijk dat zowel de verkoper als koper een goed gevoel overhouden aan de transactie. Daarom geven wij de verkoper een goede begeleiding en de koper duidelijke informatie en zijn wij transparant in het hele proces. Wij informeren, onderhandelen en ontzorgen.

Dus, bel Team Tijs & Cyril Makelaardij!

Bekijk het actuele woningaanbod in Wittem