Makelaar in Urmond

Tijs & Cyril Makelaardij als makelaar in Urmond en omgeving

Het verkopen van uw onroerend goed is niet zomaar iets. Bij Tijs & Cyril Makelaardij weten we dat als geen ander. Hierbij kan een professioneel en deskundig team niet ontbreken. De NVM-makelaars in Urmond van Tijs & Cyril Makelaardij bieden de expertise over vastgoed in de omgeving. We voelen ons thuis in het gebied en daarom zijn we up-to-date van de vastgoedmarkt. Wilt u uw huis verkopen in de omgeving van Urmond? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Uw huis verkopen in Urmond

Bent u woonachtig in Urmond en wilt u graag uw huis verkopen? Dan staat Tijs & Cyril Makelaardij voor u klaar als makelaar in Urmond om u hierin te begeleiden. Naast dat een snelle en efficiënte verkoop bij ons centraal staat, vinden wij kwaliteit ook erg belangrijk. Het gaat niet alleen maar om de prijs. Daarom houden wij ook altijd oog voor ’goed’ onroerend goed die we op de markt brengen. We snappen dat de verkoop van uw woning nogal complex is. Daarom begeleiden we u van A tot Z door het hele verkooptraject. Met onze kennis en jarenlange ervaring helpen we u met uw woning te verkopen.

Waar zijn we werkzaam?

We zijn werkzaam in Zuid-Limburg, een plek waar wij ons thuis voelen. Gedurende de jaren hebben wij hier een goede reputatie opgebouwd. Zo zijn we actief in verschillende plekken zoals Maastricht en Sittard-Geleen, maar ook in heuvelachtige dorpjes zoals Bunde en Valkenburg. We richten ons ook op de woningmarkt in Urmond. We zijn hier op de hoogte van de prijzen en de trends en ontwikkelingen in de markt, waardoor we u deskundig advies kunnen bieden.

Bepaal vrijblijvend uw woningwaarde

Hoeveel is uw woning nu eigenlijk waard? Als u daar meer over wilt weten, kunt u een vrijblijvende waardebepaling aanvragen van uw huis bij Tijs & Cyril Makelaardij. Ook als u uw huis niet wilt verkopen, kunt u bij ons een waardebepaling aanvragen. Hierbij wordt uw huis uitgebreid geanalyseerd en wordt er gekeken naar de huidige marktprijzen en marktfactoren. Voor eerlijkheid en een nauwkeurige schattingen kunt u op ons vertrouwen. Voor de waardebepaling van uw huis ontvangt u van ons een rapport, waarin alles nauwkeurig beschreven staat. Bent u ook benieuwd naar de waarde van uw huis? Overweeg dan eens een vrijblijvende waardebepaling bij Tijs & en Cyril Makelaardij en neem contact met ons op.

Snelle online verkoop door een makelaar in Urmond

Naast dat we offline enorm groeien, zijn we ons ook online enorm aan het ontwikkelen. We willen nu ook graag online uw woning kandidaat stellen aan potentiële kopers. Door onze online aanwezigheid als makelaar in Urmond kunnen we potentiële bezoekers gemakkelijk aantrekken. Onze website trekt 600 bezoekers per dag. Daarnaast zijn we ook nog volop actief op social media. Onze Facebook en Instagrampost hebben een bereik tussen 5000 en 20.000 mensen. Daarnaast hebben we nog aparte social media pagina’s voor onze kantoren Meerssen en Sittard. Via deze manieren kunnen wij de juiste mensen bereiken. Wij zijn lid van de NVM, waardoor we optimaal zichtbaar zijn op Funda. Wie weet wordt uw huis daar binnenkort ook zichtbaar gesteld.

Kies Tijs & Cyril Makelaardij voor uw makelaar in Urmond, Limburg

Kies Tijs & en Cyril als uw makelaar in de omgeving Urmond. Wij staan klaar om u te begeleiden met in het verkoopproces. Met onze gemiddelde klantwaardering van een 9,3 hebben wij veel klanten begeleid met succesvolle transacties. Hierdoor hebben we veel vastgoeddoelen kunnen realiseren. We begeleiden u stap voor stap om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Tijs & Cyril Makelaardij beheert een sterke positie in de vastgoedmarkt in Zuid-Limburg. Geef uw zorg uit handen en laat ons deskundige team u helpen met de verkoop van uw huis.

Bekijk het actuele woningaanbod in Urmond