Makelaar in Geleen

Tijs & Cyril Makelaardij als makelaar in Geleen en omgeving

Tijs & Cyril Makelaardij is uw vertrouwde partner voor al uw vastgoedbehoeften in Geleen en omgeving. Met een diepgaand begrip van de lokale markt en een toewijding aan goed onroerend goed, streven wij ernaar om onze klanten een uitmuntende service te bieden bij het verkopen of kopen van goed onroerend goed. Ons ervaren team van NVM-Makelaars staat klaar om u te begeleiden gedurende het hele proces, met een focus op persoonlijke aandacht en professioneel advies.

Huis verkopen in Geleen?

Bent u op zoek naar een degelijke en deskundige verkoopmakelaar in Geleen? Dan bent u bij Tijs & Cyril Makelaardij aan het goede adres. Met ons kantoor in Sittard kunnen wij onze klanten in de Westelijke Mijnstreek goed van dienst zijn. We vormen een sterk merk in de makelaardij van Geleen en daarom zijn we op de hoogte van alle ins en outs van de Geleense huizenmarkt. Met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen we u helpen om snel en effectief uw woning te verkopen.

Online aanwezigheid

We willen u van dienst zijn door uw woning snel te verkopen en voor de juiste prijs. Dit bereiken we door een grote online aanwezigheid. We zijn gemakkelijk online te vinden, waardoor onze website ruim 600 bezoekers per dag trekt. Ook op social media slaan we de plank niet mis. Onze berichten op bijvoorbeeld Instagram en Facebook bereiken gemiddeld 5.000 tot 20.000 mensen. Om de juiste doelgroep te bereiken, hebben we bovendien voor onze beide kantoren – in Meerssen en Sittard – aparte Facebook pagina’s aangemaakt. Door ons lidmaatschap bij de NVM, een gerenommeerd label in de vastgoedsector, wordt uw huis optimaal gepresenteerd op Funda, wat ook nog eens resulteert in een snelle en moeiteloze verkoop.

Gratis waardebepaling

Bij Tijs & Cyril Makelaardij houden we van eerlijkheid en het leveren van nuttige hulp aan onze klanten. Daarom bieden we een gratis schatting van de waarde van uw huis aan. Of u nu denkt aan het verkopen van uw huis of gewoon benieuwd bent naar de huidige prijs, onze ervaren makelaars staan klaar om uw huis te bekijken. Ze kijken naar lokale markttrends, vergelijkbare huizen en andere belangrijke dingen. Dankzij onze ervaring in de vastgoedmarkt in Geleen, kunt u rekenen op een precieze en eerlijke schatting van de waarde van uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor uw gratis waardebepaling en ontdek hoeveel uw woning waard is.

De Westelijke Mijnstreek is ons werkgebied

Wij van Tijs & Cyril Makelaardij zijn trots om ons werkzaam te mogen noemen in de Westelijke Mijnstreek en omstreken, waar we ons vol passie en toewijding inzetten voor goed onroerend goed. Met een diepgaande kennis van de lokale markt en een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en verkopers, streven we ernaar om de perfecte match te vinden tussen pand en klant. Bij ons gaat het niet alleen om de prijs van een huis, maar vooral om de kwaliteit.

Tijs & Cyril Makelaardij is graag uw makelaar in Geleen

Tijs & Cyril Makelaardij is graag uw vertrouwde makelaar in Geleen. Mede dankzij onze jarenlange ervaring, toewijding aan uitstekende service en passie voor onroerend goed, staan we klaar om u te begeleiden bij al uw vastgoedbehoeften. In ons team werken NVM-Makelaars en kandidaat-registermakelaars. U kunt vertrouwen op hun kennis en expertise. We zijn actief op sociale media, staan goed op Funda en hebben een goede website. Hierdoor verkopen we uw huis snel. Met hulp van ervaren professionals, correcte informatie en volledige openheid, zorgen we ervoor dat kopen of verkopen van uw huis zonder stress verloopt. Bovendien kunnen we u ook op andere plekken in Zuid-Limburg helpen. Dus een makelaar nodig in Maastricht of uw huis verkopen in Beek? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Bekijk het actuele aanbod van Geleen