Makelaar in Eijsden

Tijs & Cyril Makelaardij als makelaar in Eijsden en omgeving

Staat u op het op het punt om een huis te gaan te kopen of te gaan verkopen? Tijs & Cyril Makelaardij staat voor uw klaar als makelaar in Eijsden om u de beste hulp te bieden. We bezitten de kennis van de vastgoedmarkt in heel Zuid-Limburg en zo ook in de omgeving Eijsden. Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Eijsden met veel ervaring? Onze professionals helpen u graag om in al uw behoefte te voorzien.

Huis verkopen in Eijsden

Als u uw huis wilt verkopen in de omgeving Eijsden bent u bij Tijs & Cyril Makelaardij in de juiste handen. Wij zijn helemaal op de hoogte van de huizenmarkt in deze omgeving. Ook zijn we op de hoogte van de huidige prijzen, de vraag en aanbod en de trends en ontwikkelingen die er spelen in de markt. Wij zijn een full service makelaarsbureau en we willen naast het verkopen van uw huis ook de beste service kunnen verlenen.

Ons werkgebied als makelaar in Eijsden

Naast dat we werkzaam zijn als makelaar in de omgeving Eijsden, zijn we werkzaam in nog veel meer plaatsten in Zuid-Limburg. Zowel in steden zoals Maastricht en Sittard als in dorpen zoals Beek en Bunde zetten we ons in om huizen te verkopen voor klanten. Ook zijn we werkzaam in de Westelijke Mijnstreek. We hebben de focus op deze omgeving, omdat we ons hier thuis voelen. We richten ons enkel op de beste ontroerende goederen. Dat betekent dat we niet alleen maar kijken de prijs van het goed, maar ook naar de kwaliteit. Hierdoor hebben wij een ruim aanbod van kwalitatieve woningen in de omgeving.

Meet vrijblijvend de waarde van uw huis

Bij Tijs & Cyril Makelaardij kunt u een vrijblijvende waardebepaling van uw huis laten uitvoeren. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om inzichten te hebben op de waarde van uw huis. Ook als u het pas over een aantal jaar wilt verkopen. Daarom kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende waardebepaling. Ook al is het niet direct voor het verkopen van uw huis. U kunt vertrouwen op onze nauwkeurigheid bij het schatten van de waarde van uw woning en daarnaast kunt u er op vertrouwen dat we eerlijke cijfers met u delen. Neem vooral vrijblijvend contact met ons op voor een waardebepaling van uw huis!

Online groei

Naast dat we offline een groot bereik hebben, zijn we online ook enorm gegroeid als makelaar in Eijsden. Dit geeft ons de mogelijkheid om de doelgroep specifiek te kunnen bereiken. Huizen die klaarstaan voor de verkoop zijn nu ook online goed zichtbaar. Met onze drukbezochte socialmediaplatforms halen wij 5.000 tot 20.000 bezoekers op de website. Hierdoor zijn we steeds beter vindbaar voor potentiële kopers. Daarnaast zijn we lid van de NVM (een A- label in de makelaardij). Hierdoor zijn we zichtbaar op Funda. Uw huis wordt dan nog beter zichtbaar en kan op die manier ook beter worden gepresenteerd. Daardoor kan uw huis sneller worden verkocht. Door de positieve effecten van onze online aanwezigheid, blijven we nog meer ons best doen om online te blijven groeien.

Tijs & en Cyril Makelaardij als uw makelaar in Eijsden

Wat maakt Tijs & Cyril Makerlaardij nu onderscheidend tegenover andere makelaars in Eijsden? We bieden professionele begeleiding en zorgen ervoor dat de informatie over de aan- of verkoop van een huis op een duidelijke manier met u gecommuniceerd wordt. Daarnaast kunt u op onze expertise vertrouwen met de jarenlange kennis en ervaring van onze medewerkers. Ook richten wij ons naast de prijs op een ‘’goed onroerend goed’’. Hopelijk kunnen we u op deze manieren een goed gevoel bezorgen en schakelt u onze hulp in voor de verkoop van uw huis in de omgeving Eijsden. Natuurlijk kunnen we u ook helpen in andere omgevingen in Zuid-Limburg. Neem hiervoor contact met ons op!

Bekijk het actuele aanbod van Eijsden