Luxe vastgoed Limburg

Tijs & Cyril Makelaardij als luxe makelaar in Limburg

Een makelaar exclusief vastgoed is een professional die gespecialiseerd is in het verkopen en aankopen van exclusieve woningen. Bent u ook op zoek naar een vakkundige luxe vastgoed makelaar in Limburg? Dan bent u bij Tijs & Cyril Makelaardij aan het juiste adres. We hebben een breed aanbod aan exclusive real estate in Zuid-Limburg van Eijsden tot Parkstad en van de Westelijke Mijnstreek tot Maastricht. Geïnteresseerd in een gratis waardebepaling van uw goed onroerend goed? Neem dan snel contact met ons op.

Verkopen van uw luxe vastgoed

Bent u van plan om uw luxe vastgoed in Limburg te verkopen? Dan bent u bij Tijs & Cyril Makelaardij op de juiste plek. Als exclusieve makelaar richten wij ons op de verkoop van luxueus vastgoed dat blaakt van kwaliteit. Denk hierbij aan goed onroerend goed als villa’s, landhuizen, appartementen met architectonische waarde, carrèhoeves, chateaus en historische gebouwen. Verkopen van exclusief vastgoed is een vak apart en het roept bij de verkoper vaak emoties en herinneringen op. Wij zijn hiervan op de hoogte en met onze kennis als luxe huizen makelaar zullen wij een geschikte nieuwe eigenaar vinden voor uw exclusieve woning.

Gratis waardebepaling door uw luxe makelaar

Wilt u een gratis waardebepaling van uw luxe vastgoed door een exclusieve makelaar? Vraag dan een waardebepaling aan bij Tijs & Cyril. Bij ons staat transparantie voorop. Wij bieden waardevolle diensten aan, waaronder een gratis waardebepaling van uw woning. Of u nu wilt verkopen of gewoon nieuwsgierig bent naar de marktwaarde, onze ervaren makelaars helpen u graag. Ze baseren hun beoordeling op lokale trends, vergelijkbare woningen en andere relevante factoren. Met onze diepgaande kennis van de luxe vastgoedmarkt in Limburg, kunt u rekenen op een eerlijke en precieze schatting van uw woning. Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken voor uw gratis waardebepaling en ontdek de waarde van uw woning.

Snelle verkoop gegarandeerd

Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed opvalt. Onze focus ligt op helderheid en eenvoud, zodat het voor iedereen gemakkelijk te begrijpen is. Door voortdurend te werken aan onze online aanwezigheid, maken we het eenvoudig voor potentiële kopers en verkopers om ons te vinden. Met gemiddeld 600 bezoekers per dag op onze website en onze populaire Facebook- en Instagram-posts, die een bereik hebben van 5.000 tot 20.000 mensen, bent u verzekerd van maximale zichtbaarheid en succes. Als gerespecteerd lid van NVM, het bekende label in onroerend goed, wordt uw huis daarnaast uitgebreid gepresenteerd op Funda, waardoor potentiële kopers het snel en gemakkelijk kunnen vinden via onze uitgebreide kanalen.

Kopen van luxueus vastgoed

Voor wie exclusief wilt wonen in Limburg, biedt de provincie voldoende mogelijkheden. Je vindt luxe huizen nabij plaatsen als Maastricht en Sittard, maar ook in de landelijkere, natuurrijke gebieden vind je dorpjes met exclusieve woningen. We hebben een uitgebreid aanbod aan exclusief vastgoed opgesteld. Filter op uw favoriete woonplaats en vindt uw droomwoning snel.

Schakel nu ook de luxe makelaar van Limburg in

Dus heeft u een makelaar in Maastricht, Sittard of andere plekken in Limburg voor het hoger segment huizen nodig? Stop dan met zoeken en schakel Tijs & Cyril Makelaardij in. We zijn gespecialiseerd in de verkoop van bijzonder vastgoed in Zuid-Limburg. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij twee luxe kantoren in Sittard en Meerssen. Sinds ontstaan zijn wij uitgegroeid tot een naam binnen de makelaardij in Zuid-Limburg op het gebied van woningen binnen een hoger segment. We krijgen ook niet voor niks een gemiddelde 9.3 van onze klanten en daar zijn we buitengewoon trots op. Kies voor ons team van ervaren gecertificeerde NVM-registermakelaars en kandidaat registermakelaars en ervaar de hoogstaande vakbekwaamheid en professionaliteit waar wij voor staan.