Bekijk alle foto's

VALKENBURG | van Heinsberglaan 21

Onder bod € 300.000,- k.k.

In het sfeervolle Broekhem tussengelegen eengezinswoning met drie slaapkamers mogelijkheid voor 4e slaapkamer, onderhoudsvriendelijke tuin met achterom.

Typering:
De woning is centraal gelegen in Broekhem tussen Valkenburg en Maastricht. Het dorp heeft een eigen af- en oprit van en naar de autosnelweg naar bijvoorbeeld Heerlen, Maastricht, Luik en Aken en een eigen treinstation en twee bushaltes binnen loopafstand. Door de directe nabijheid van Maastricht (ca. 9 km.) weet Broekhem zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder het Ravensbos en prachtige Geuldal). Het dorp staat bekend om zijn natuurschoon en het op korte loopafstand gelegen landgoed van Chateau Sint Gerlach, met luxe hotel en restaurants.

Begane grond:
Nette hal/entree met tegelvloer, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, vanuit de hal heeft men toegang tot de woonkamer. Woonkamer en eetkamer(circa 37m2) met veel lichtinval voorzien van mooie parketvloer, gesloten keuken (2.18 x 3.52) voorzien van tegelvloer alwaar aanrechtcombinatie met spoelbak, koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat, oven, en wasemkap. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin gelegen Zuid-Oosten, met achterom. De keukendeur is voorzien van zonwering en uitschuifbare hordeur.
Achter in de tuin is een handige berging (4.48 x 2.40) gelegen.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.75 x 2.49), slaapkamer II (3.83 x 3.76), slaapkamer III circa (3.76 x 3.83). Badkamer (1.83 X 1.87) volledig betegeld, voorzien van wastafel in wandmeubel, hoekdouche, wandcloset. De openslaande ramen op de slaapkamers zijn voorzien van een hor. De eerste verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer, met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels een vaste trap komt u op de ruime zolder, met de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer, alwaar opstelling CV-ketel (eigendom) en witgoedaansluiting.

Algemeen:
Bouwjaar: 1972
Perceeloppervlakte: 158 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 121 m2, bruto inhoud: circa 414 m3
Energielabel: C
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en rolluiken op de benedenverdieping, en aan de achtergevel een vrij nieuw zonnescherm met afstandsbediening.
Aan de overkant van de woning is een plantsoen met daarnaast een speeltuin.
Aanvaarding: In onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.