Bekijk alle foto's

VALKENBURG | van Brabantlaan 3

Op een mooie locatie en nabij het centrum van Valkenburg gelegen, goed onderhouden woonhuis met 4 slaapkamers, leuke tuin, houten berging, garage en achterom.

Typering:
De ligging aan de rand van het centrum van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Valkenburg tot Meerssen en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en van Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. Ook is het treinstation van Valkenburg op loopafstand. In de directe nabijheid bevinden zich winkels, restaurants, scholen en diverse andere voorzieningen.

Begane grond:
Entree voorzien van tegelvloer, toilet met fonteintje, meterkast, vaste kast, woonkamer (circa 37 m2) voorzien van parketvloer en schuifpui naar tuin, semi open keuken (3.62 x 2.33) voorzien van tegelvloer en aanrechtcombinatie voorzien van (huur)geiser en diverse apparatuur, tuin op het Zuid-Oosten (13 meter diep, 5.5 meter breed) alwaar onder andere een houten tuinhuisje (circa 5.5 m2) achterom en garage (6.0 x 3.0).

1e verdieping:
Overloop (circa 5 m2) badkamer (2.62 x 1.9) alwaar douche, vaste wastafel en toilet, slaapkamer I (4.13 x 3.10) voorzien van vaste wastafel, slaapkamer II (4.62 x 3.10) slaapkamer III (3.51 x 2.62).

2e verdieping:
Mooie bovenverdieping alwaar slaapkamer IV (5.77 x 4.19) met grote dakkapel, berging in knieschot, aansluiting witgoed en c.v.-gas (2011, eigendom)

Algemeen:
Bouwjaar: 1975.
Perceel oppervlakte: 197 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 124 m2, inhoud: 434 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, dubbele beglazing in kunststof kozijnen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.