Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Thibaltstraat 7

Nabij het centrum van Valkenburg in een rustige straat gelegen geheel onderkelderde, halfvrijstaande woning met aanbouw, voorzien van 3 slaapkamers, badkamer en een ruime tuin met achterom.

Typering:
De woning is centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied door het hele heuvelland. In de directe nabijheid van winkel, restaurants, overdekt zwembad en sportcentrum, scholen en alle andere voorzieningen. Het treinstation en het centrum van Valkenburg liggen op loopafstand.

Souterrain:
Overloop (circa 7 m2) hobbykelder (circa 20 m2) voorzien van tegelvloer, c.v.-ruimte (circa 7 m2) alwaar c.v.gas, ruime hobbykelder/feestruimte (circa 32 m2), tuin en eigen achterom met parkeerplaats op eigen terrein. Begane grond: Betegelde entree/hal , wandcloset, garderobe met meterkast, lichte woonkamer (totaal circa 53 m2) voorzien van lichtkoepels en lamel parketvloer (toplaag hout) open moderne keuken voorzien van koelkast, gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, spoelbak, combi magnetron/oven en bar. Vanuit de woonkamer middels openslaande deuren toegang tot ruim balkon (2.20 x 5.80) en trap naar de diepe geheel betegelde achtertuin (noord/oosten) met achterom en parkeerplaats.

1e verdieping:
Ruime overloop , slaapkamer I (3.18 x 2.60), slaapkamer II (3.12 x 3.98) en slaapkamer III (2.77 x 2.75), betegelde badkamer (1.60 x 2.72) voorzien ligbad, wastafelmeubel en designradiator. De gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken zolderverdieping (geen stahoogte).

Algemeen:
Bouwjaar: 1954.
Perceelgrootte: 218 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 134 m2, inhoud: 580 m3.
Deze woning is voorzien van dubbele beglazing. 
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.