Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Strabeek 53

Karakteristiek woonhuis met schitterend uitzicht, erker, glas in lood ramen, 3 slaapkamers en diepe tuin op het zuiden grenzend aan het Geuldal.

Typering:
De woning is gelegen in Strabeek tussen Valkenburg en Meerssen. Het dorp is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Heerlen, Maastricht, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Maastricht (ca. 9 km.) weet Valkenburg zich bovendien verzekert van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder Ravensbos en Geuldal). Het dorp staat bekend om zijn natuurschoon.

Souterrain/tuinniveau:
Overloop/kelder I ( circa 15 m2), kelder II (circa 13 m2), kelder III (circa 13 m2) alwaar c.v.-gas (huur, bouwjaar: 2010) en aansluiting witgoed, kelder IV / berging (circa 11 m2) met uitgang naar de diepe tuin.

Begane grond:
Mooie entree met originele tegelvoer, meterkast, woonkamer (7,79 x 3,62) met erker en gas openhaard, wandcloset met fonteintje, keuken (3,13 x 2,98) met eiken houten keuken, aangrenzend terras (circa 10 m2) met uitzicht over het schitterende Geuldal.

1e verdieping:
Overloop, badkamer (2,63 x 1,96) voorzien van vaste wastafel, toilet en ligbad, slaapkamer I (3,72 x 3,60) met balkon voorzijde, slaapkamer II (3,94 x 3,60).

2e verdieping:
Zolder via vaste trap, alwaar zolderruimte (circa 26 m2) slaapkamer III (4,10 x 2,74) en aansluitend een vliering.

Algemeen:
Bouwjaar: dertiger jaren.
Perceeloppervlakte: 256 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 135 m2 exclusief 54 m2 souterrain, inhoud: circa 731 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, gedeeltelijk dubbele beglazing.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.