Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Stiena Ruypers Park 6

Vrijstaand, goed onderhouden en afgewerkte villa gelegen aan een rustige binnenhof genaamd ‘’Parc Geerlingshof’’ op een ruim perceel (meer dan 900 m2!!), een riante leefruimte, 3 slaapkamers, carport, ruime oprit en mooie, sfeervolle tuin op het zuiden.

Typering:
De ligging aan de rand van het centrum van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Valkenburg tot Meerssen en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en van Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. Ook is het treinstation van Valkenburg op loopafstand. In de directe nabijheid bevinden zich winkels, restaurants, scholen en diverse andere voorzieningen.

Souterrain:
Provisiekelder (circa 21 m2, hoogte circa 2,4 meter) te bereiken middels vaste trap in de keuken.

Begane grond:
Ruime oprit, geschikt voor meerdere auto’s, carport (5,6 x 3,15) overdekte entree, hal voorzien van een tegelvloer, meterkast, garderobe, wandcloset met fonteintje, riante en lichte woonkamer (circa 58 m2) voorzien van airconditioning met toegang tot diverse terrassen en de tuin middels openslaande deuren, gesloten keuken alwaar moderne aanrechtcombinatie voorzien van hardstenen aanrechtblad, dubbele spoelbak, vaatwasser, magnetron, combioven, inductiekookplaat, afzuigkap, (voormalige) garage, nu bestaande uit: wasruimte (2,88 x 2,34) alwaar onder andere opstelplaats cv-ketel (huur) , de boiler (eigendom) en de aansluitingen voor wasmachine en droger en (fietsen)berging (3,29 x 2,88) met sectionaalpoort (tevens te bereiken via de ruime oprit), fraai aangelegde tuin gelegen op het zuiden, te bereiken middels (dubbele) openslaande deuren voorzien van diverse terrassen, veel privacy, tuinberging (3,13 x 1,88) en achterom.

De woonkamer en keuken zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot de geheel betegelde 2e badkamer I (circa 4 m2) voorzien van douche, vaste wastafel en wandcloset, slaapkamer I (circa 13 m2), slaapkamer II (circa 17 m2) met toegang tot het balkon (4,86 x 1,66) middels openslaande deur, riante ouderslaapkamer III (circa 23 m2) voorzien van airco en met toegang tot het balkon middels openslaande deur en de geheel betegelde, moderne badkamer II (circa 10 m2) voorzien van ligbad, douche, dubbele vaste wastafel en wandcloset.


De verdieping is voorzien van een laminaatvloer (met toplaag van hout).

2e verdieping:
Bergzolder te bereiken middels vlizotrap (3,64 x 3,64) alwaar mechanische ventilatie (geen stahoogte).

Algemeen:
Bouwjaar: 2000.
Perceel oppervlakte: 913 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 186 m2, inhoud: circa 917 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing, vloerisolatie (begane grond) en alarminstallatie.
Servicekosten: circa Euro 98,00 per maand (in verband met mandelig erf/parkeren)
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.