Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Sint Barbarastraat 14

Nabij het centrum van Valkenburg in een rustige straat gelegen halfvrijstaande woning met aanbouw voorzien van 3 slaapkamers met mogelijkheid voor een 4e, garage, riant zwembad, en op het zuidwesten gelegen tuin.

Typering:
De ligging aan de rand van Valkenburg is zonder meer goed te noemen, het centrum met al haar winkel- en horecavoorzieningen is op loopafstand bereikbaar. De op- en afritten van de autosnelwegen naar Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid, ook het bus- en treinstation van Valkenburg ligt op 5 minuten loopafstand. Met verschillende wandelgebieden in de omgeving is Valkenburg ook zeer geschikt voor de natuurliefhebber. Kortom, Valkenburg biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal (2,70 x 1,39) voorzien van een droogloopmat, plavuizenvloer, meterkast en betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje (bwj. ca. 2010). De L-vormige woonkamer (circa 28 m2) met veel lichtinval is voorzien van een parketvloer en met open verbinding naar de aanbouw alwaar de eetkamer met opbergkasten en de moderne open keuken met kookeiland (bwj. ca 2010) is gesitueerd. Deze keuken is voorzien van alle comfort zoals een plavuizenvloer met vloerverwarming, koelkast, 6 pits gaskookplaat, designafzuigkap, spoelbak, vaatwasser, magnetron, oven en een granieten aanrechtblad. Vanuit de keuken middels een schuifpui heeft men een optimaal tuincontact. Een van de terrassen is voorzien van een mooie glazen overkapping, de externe garage en extra bergruimte zijn te bereiken middels riante oprit welke geschikt is voor meerdere voertuigen en is voorzien van een kantelpoort. De onderhoudsvriendelijke fraai aangelegde tuin met groot verwarmd zwembad en met toebehoren en een tuishuisje is gelegen op het zuidwesten en biedt voldoende privacy.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (3,38 x 2,20) en de slaapkamers II + III (3,75 x 2,13) en (4,53 x 2,92) zijn samengevoegd tot een grote slaapkamer. De betegelde badkamer (2,82 x 1,98) is voorzien van een douche, ligbad, vaste wastafel, wandcloset en designradiator. De eerste verdieping is voorzien van een fraaie houten vloer, met uitzondering van de badkamer.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping, overloop met toegang tot berging (1.90 x 1.80) met witgoed aansluitingen, bergkast met CV ketel opstelplaats (huur 2006) en ruime slaapkamer IV (circa 14 m2) met dakraam, verder nog extra bergruimte in de knieschotten. De tweede verdieping is voorzien van een fraaie houten vloer, met uitzondering van de bergkast.

Algemeen:
Bouwjaar: 1988.
Perceeloppervlakte: circa 415m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 128 m2, inhoud: circa 450 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie, grotendeels houten kozijnen voorzien met enkele en dubbele beglazing en rolluiken op de eerste verdieping . De uitbouw en voordeur zijn voorzien van kunststof kozijnen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden