Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Prins Willem-Alexanderlaan 6

Op een mooie brede groene laan gelegen, goed onderhouden gemoderniseerde halfvrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, ruime oprit, garage en tuin op het zuiden.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Broekhem in Valkenburg en op slechts 5 minuten fietsen van het centrum van Valkenburg. De locatie is rustig en zonder meer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar. De woning ligt een paar stappen verwijderd van een prachtig natuurgebied.

Begane grond:
Entree/hal, garderobe, meterkast, toiletruimte alwaar wandcloset en fonteintje. Z-vormige woonkamer voorzien van nieuwe PVC vloer (2019) en open keuken(circa 45m2). De moderne keuken is voorzien van 5 pits gas kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi oven, spoelbak vaatwasser en granieten werkblad. Middels deur vanuit keuken heeft men toegang tot de op het zuiden gelegen tuin (circa 10 meter diep) met elektrisch zonnescherm. Garage voorzien van elektrische sectionaal rolpoort.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,56 x 3,50) slaapkamer II (4,62 x 3,01) slaapkamer III (4,05 x 3,07), badkamer (1,87 x 2,57) voorzien van ligbad, douche (in ligbad), wandcloset, vaste wastafel in badmeubel en mechanische afzuiging. De gehele bovenverdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

Zolder:
Via vaste trap te bereiken overloop (4,23 x 2,81) alwaar CV-ketel (huur € 32,- per maand), aansluiting wasmachine en droger, slaapkamer IV (4,23 x 2,83) met berging in knieschot en voorzien van laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1975
Perceeloppervlakte: circa 215 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 123 m2, inhoud circa 433 m2
De woning is voorzien van dak- en spouwisolatie, hardhouten kozijnen (met uitzondering van de zolder) met dubbele beglazing en grotendeels voorzien van rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.