Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Oosterweg 13 B

Dit comfortabele driekamerappartement aan de Oosterweg biedt u de kans om levensloopbestendig te wonen in het prachtige centrum van Valkenburg. Het terras aan de zonnige zuidwestkant is maar liefst 22 m² en het appartement heeft een oppervlakte van 129 m². De ruime woonkamer staat in verbinding met de keuken, waar vanuit de bijkeuken te bereiken is. Er zijn twee ruime slaapkamers, een nette badkamer en een apart gastentoilet. Bij het appartement horen een vaste parkeerplaats en een berging in de parkeergarage.

Het appartement heeft een uitstekende ligging op korte afstand van het centrum, treinstation, het wandelgebied bij Kasteel Oost en het Geulpark. In het centrum vindt u vele winkels, speciaalzaken, restaurants en cafés waardoor het u aan niets ontbreekt. Het Heuvellandschap en de prachtige natuur rondom Valkenburg zijn perfect om te wandelen en fietsen. Met de trein en auto zijn Maastricht en Heerlen snel te bereiken.

Typering:
Appartementengebouw:
Het appartementengebouw heeft een mooie, moderne uitstraling en biedt de bewoners veel wooncomfort. Via de trap is de gezamenlijke entree te bereiken. Het appartement heeft tevens een eigen ingang. De centrale royale entree biedt toegang tot vijf woningen die samen een lift delen. Met de trap of lift kunt u naar de parkeergarage gaan, waar u een vaste plek tot de beschikking heeft. Verder heeft het appartement een privéberging en is er een gezamenlijke fietsenstalling in de parkeergarage.

Eerste woonlaag:
Het appartement heeft een ruime, L-vormige hal met een tegelvloer en de video-intercom, waardoor u kunt horen en zien wie aanbelt bij de centrale entree. De woonkamer (10,41 x 5,01) is een zeer grote leefruimte met lichtinval aan drie zijden en openslaande deuren naar het terras aan de zuidwestkant. Aan de achterzijde zijn de keuken (3,12 x 2,40) en de bijkeuken (1,78 x 2,40) gesitueerd. De keuken heeft openslaande deuren naar het pad aan de achterzijde en een nette hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. In de bijkeuken is onder andere ruimte voor de wasapparatuur.

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde (4,89 x 4,01) grenst aan de woonkamer en het terras. Ook de tweede slaapkamer (4,89 x 4,00) is groot genoeg om als tweepersoonskamer in te richten. De badkamer (2,68 x 2,52) is ingedeeld met een ligbad, aparte douche, tweede toilet en een wastafel. Aan de andere zijde van de hal is het gastentoilet met fonteintje. Vanuit de woonkamer en een van de slaapkamers is het terras van 21,8 m² te bereiken. Dankzij de ligging aan de zuidwestkant kunt u hier van de zon genieten en de halfhoge, groenblijvende haag zorgt voor privacy. Het uitzicht naar de mooie bomen in de gemeenschappelijke tuin is fraai.

Algemeen:
Bouwjaar: 2005.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 129 m², inhoud: circa 460 m³.
Energielabel: A+.
Het appartementengebouw is voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie;
Hardhouten kozijnen, voorzien van HR-beglazing;
Verwarming en warm water via een HR-ketel (eigendom 2019);
Zonneschermen over de volledige breedte van het terras aan de voorzijde;
Bij het appartement horen een berging en een parkeerplaats (nummer 13B) in de ondergelegen parkeerplaats;
Gemeenschappelijke fietsenstalling in de parkeergarage;
Maandelijkse bijdrage VvE € 220,58.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.