Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Oosterbeekstraat 21

Nabij het centrum van Valkenburg in een rustige straat gelegen halfvrijstaande woning met aanbouw voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, dubbele inpandige garage en een ruime omsloten tuin.

Typering:
De woning is centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Meerssen tot Valkenburg en Berg en Terblijt. Het centrum van Meerssen en Valkenburg met al haar (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. In de directe nabijheid van winkel, restaurants, overdekt zwembad en sportcentrum, scholen en alle andere voorzieningen. Het treinstation en het centrum van Valkenburg liggen op 10 minuten loopafstand.

Souterrain:
Kelderruimte (totaal circa 75 m2) onderverdeeld in 4 ruimtes. Berging I (4,02 x 2,32) alwaar aansluiting witgoed en opstelplaats CV-ketel (eigendom, 2012), berging II (1,84 x 2,86), garage (circa 39 m2) bereikbaar middels sectionaalpoort en toegang naar berging IV (circa 15m2). Vanuit de garage heeft men toegang naar de geheel beklinkerde tuin gelegen op het noordoosten.

Begane grond:
Ruime entree/hal voorzien van parketvloer en moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Royale leefruimte (circa 46 m2) voorzien van een parketvloer, uitbouw (2009), schuifpui welke toegang biedt naar het dakterras en trap naar de lager gelegen onderhoudsvriendelijke tuin met achteringang. Moderne open keuken voorzien van granieten werkblad, koelkast, diepvries, vaatwasser, afzuigkap, keramische kookplaat en heteluchtoven. Via de keuken heeft men toegang naar het souterrain. De inpandige garage is bereikbaar via de achteringang vanuit de tuin.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot badkamer I (2,36 x 2,12) voorzien van ligbad, wandcloset en vaste wastafel, slaapkamer I (3,22 x 3,59), slaapkamer II (3,71 x 3,22) voorzien van dubbele openslaande deuren naar het balkon, slaapkamer III (2,71 x 2,36) en badkamer II voorzien van inloopdouche. De gehele verdieping is voorzien van een laminaat vloer met uitzondering van badkamer I en II.

2e verdieping:
Zolder (5,79 x 1,43) te bereiken middels vlizo trap.

Algemeen:
Bouwjaar: 1954.
Perceelgrootte: 275 m2.
Woonoppervlakte: circa 96 m2 inhoud: circa 619 m3.
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, en alle slaapkamers hebben rolluiken en de woonkamer heeft een elektrisch zonnescherm (bouwjaar 2018) aan de voorzijde.
Aanvaarding: 1 november 2018.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.
De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.