Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Neerhem 107

Op een fraaie woonlocatie, aan de rand van het centrum en in de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden dit moderne, instapklaar appartement met 2 slaapkamers met parkeerplaats en berging in parkeerkelder.

Typering:
Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Meerssen tot Valkenburg en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en Meerssen met al haar (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. In de directe nabijheid van winkel, restaurants, overdekt zwembad en sportcentrum, scholen en alle andere voorzieningen. Het treinstation en het centrum van Valkenburg liggen op 10 minuten loopafstand.

Begane grond:
Entree/hal alwaar meterkast, ruim toilet met wandcloset en fonteintje, berging (2.95 x 1.52) alwaar aansluiting witgoed en CV ketel (eigendom, 2009). Slaapkamer I (circa 11 m2), slaapkamer II (circa 14 m2), badkamer (2.95 x 1.98) met inloopdouche, ligbad en vaste wastafel. Woonkamer (circa 35 m2) voorzien van openslaande deuren, riante leefkeuken (circa 29 m2) met zeer veel lichtinval voorzien van moderne aanrechtcombinatie met 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, spoelbak, koelvriescombinatie, magnetron, vaatwasser, hard stenen aanrechtblad en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken toegang tot het terras zuid-west gelegen. Het appartement heeft een vaste parkeerplek in de ondergrondse garage voorzien van sectionaal poort. Het gehele appartement is voorzien van een granieten vloer en vloerverwarming.

Algemeen:
Bouwjaar: 2009.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 126 m2; inhoud: circa 572 m3.
De woning is voorzien van muurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en mechanische ventilatie en airco voor woonkamer en keuken.
VVE kosten appartement: Vereniging van Eigenaren Floriade € 222,71,- per maand.
VVE kosten parkeerplek: Vereniging van Eigenaren Residentie Geulpark € 26,56 per maand.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden