Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Lindenlaan 25 F

Op een mooie woonlocatie (direct aan de Geul) in het centrum van Valkenburg gelegen instapklaar appartement (woonoppervlakte circa 104 m2) op de tweede verdieping met 2 slaapkamers, ruim balkon met mooi uitzicht, berging en parkeerplaats in souterrain.

Typering:
Het appartement is gelegen direct aan de Geul in het centrum van Valkenburg. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Meerssen tot Valkenburg en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en Meerssen met al haar (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. In de directe nabijheid van winkel, restaurants, scholen en alle andere voorzieningen. Het centrum van Valkenburg ligt op 3 minuten loopafstand en het treinstation op 10 minuten loopafstand.

Souterrain:
Berging (2.65 x 1.95, hoogte circa 2.49 meter) parkeerplaats (circa 4.90 x 2.90).

Begane grond:
Centrale entree met bellentableau en intercom, meterkast (gas, water en elektra), trappenhuis en lift.

2e verdieping:
Ruime entree/gang (circa 15 m2) garderobekast, wandcloset met fonteintje, lichte woonkamer (totaal circa 43 m2) met balkon (5.03 x 1.42) en keuken met moderne aanrechtcombinatie voorzien van natuurstenen aanrechtblad, spoelbak, 5 pits gaskookplaat, wasemkap, koelkast, combi magnetron/oven, espresso apparaat en vaatwasser, slaapkamer I (4.09 x 2.72) slaapkamer II (circa 20 m2) met vaste kastenwand, moderne badkamer (circa 10 m2) voorzien van wandcloset, vaste wastafel in badmeubel, ligbad, en inloopdouche, bijkeuken (circa 3 m2) alwaar c.v.-gas (eigendom 2011) en aansluiting wasmachine en droger.

Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer, deels voorzien van screens, 2 schuifpuien naar het balkon vanuit de woonkamer. Vanuit balkon heeft u een schitterend uitzicht over de Geul en het centrum va Valkenburg.

Algemeen:
Bouwjaar: 2011.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 104 m2, inhoud: circa 361 m3.
Servicekosten: Euro 92,40 per maand
De woning is voorzien van gevelisolatie, aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.