Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Herkenbroekerweg 6

Onder bod € 450.000,- k.k.

Op een mooie locatie en nabij het centrum van Valkenburg gelegen, ruime vrijstaande villa /beleggingspand met oprit en inpandige garage, bestaande momenteel uit een appartement voor eigen bewoning en 7 wooneenheden (onverhuurde staat), tuin op het zuiden. 

Typering:
De ligging nabij het centrum van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Valkenburg tot Meerssen en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en van Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. Ook is het treinstation van Valkenburg op loopafstand. In de directe nabijheid bevinden zich winkels, restaurants, scholen en diverse andere voorzieningen.

Souterrain:
Inpandige garage (6,04 X 4,00), berging alwaar opstelling CV (huur) en geiser (huur)), middels vaste trap is de begane grond inpandig bereikbaar.

Begane grond:
Centrale hal, meterkast, toegang tot appartement 6 en 6A. Appartement 6A (circa 38 m2) met keuken (2,71 x 3,13) voorzien van keukenblok, moderne badkamer (1,28 x 3,13) met inloop/regendouche, wandcloset, designradiator en aansluiting voor wastafel, woonkamer (3,65 x 3,61) met balkon/terras, slaapkamer I (2,36 x 3,96), gehele appartement voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer. Appartement 6 (circa 82 m2), keuken (2,84 x 3,83) voorzien van tegelvloer, wasemkap, koelkast, oven, spoelbak en inductiekookplaat, woonkamer (7,33 x 3,77) voorzien van laminaatvloer en open haard, openslaande deuren naar de tuin met tuinhuisje, slaapkamer I (circa 7,5 m2), slaapkamer II (circa 8 m2), slaapkamer III (4,41 x 3,96), moderne badkamer (1,13 x 2,91) met inloopdouche en wastafelmeubel, separate toiletruimte met wandcloset. Aan de achterzijde van de villa is tevens het noodtrappenhuis gesitueerd met berging.

1e verdieping:
Overloop, studio 6B logeerstudio (4,10 x 3,00) en badkamer met ligbad, toilet en wastafel, deze studio/logeerkamer is nooit verhuurd geweest. Studio 6C (circa 20 m2) met keukenblok, slaapkamer (2,16 x 2,95) en badkamer met toilet, wastafel en douche. Studio 6D (circa 16 m2) met keukenblok, kamer en badkamer met toilet, wastafel en douche. Studio 6E (circa 16 m2) met keukenblok, kamer en badkamer met toilet, wastafel en douche. Studio 6F (circa 18 m2) met keukenblok, kamer en badkamer met toilet, wastafel en douche. Studio 6G (circa 20m2) met keukenblok en badkamer met toilet, wastafel en douche. Tweede trappenhuis met balkon en berging.

2e verdieping:
Ruime vliering middels vlizotrap bereikbaar.

Algemeen:
Bouwjaar: 1962.
Perceeloppervlakte: 1058 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 297 m2, bruto inhoud: 1266 m3.
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, nieuwe dakbedekking 2016 met 41 zonnepanelen (huur) a € 262,- p.m.
Laatste bruto huurwaarde voor de 6 wooneenheden € 23.750,- per jaar.
Energielabel: E.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.