Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Geulpark 6

In een van de mooiste gebieden van Zuid Limburg, midden in het beschermde natuurgebied Heuvelland, ligt deze mooie ruime vrijstaande en goed onderhouden villa met vier mogelijk vijf slaapkamers en een mooie ruime tuin op het zuidwesten.

Typering:
De ligging aan de rand van het centrum van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. In de directe nabijheid liggen winkels, restaurants, scholen en alle andere voorzieningen. De op- en afritten van de autosnelweg Maastricht - Heerlen/Aken liggen in de buurt en zijn makkelijk bereikbaar. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Valkenburg tot Meerssen, Berg en Terblijt en Gulpen. Het centrum van Valkenburg en Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar.

Begane grond:
Ruime entree/hal met trappenhuis alwaar meterkast, garderobe nis, modern toilet voorzien van wandcloset en fonteintje. Ruime leefruimte met vloeren voorzien van grote tegels in een antracietkleur, bestaande uit zitkamer (circa 22 m2) met erker en veel lichtinval , eetkamer met open keuken (circa 24 m2) in U-vormige opstelling voorzien van kookplaat met brede afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser en toegang tot de ruime bijkeuken (aansluiting witgoed) en trapkast en aan de andere zijde heeft u toegang tot de oprit. Ook vanuit de keuken bereikbaar de ruime tuinkamer (circa 20 m2) met openslaande tuindeuren naar het terras en ruime tuin gelegen op het zuidwesten. Vanuit de tuin te bereiken carport/garage (19m2) voorzien van een elektrische rolluik welke uitkomt aan de oprit aan de voorzijde.

1e verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer I (2,41 x 3,65), slaapkamer II (3,14 x 2,67), slaapkamer III (4,27 x 2,81), slaapkamer IV (circa 15 m2) met dakterras, moderne geheel betegelde badkamer (circa 6 m2) voorzien van aparte douche, ligbad, dubbele vaste wastafel in badmeubel. Op de verdieping ook een separaat modern toilet. Gehele eerste verdieping is voorzien van een mooie donkere vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Ruime zolder (circa 32 m2) alwaar werk-/kantoorruimte met groot dakraam (of slaapkamer V), CV-ruimte alwaar opstelplaats CV-ketel (huur, 2011) en WTW installatie.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 2008.
Perceeloppervlakte: 429 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 201 m2. Bruto inhoud: circa 710 m3.

Woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, geheel voorzien van meranti kozijnen met HR++ beglazing. Aanvaarding: in onderling overleg. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.