Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Generaal de Cevalaan 5

In een van de mooiste gebieden van Zuid-Limburg gelegen vrijstaand, goed onderhouden en afgewerkt landhuis met 4 slaapkamers, kantoor aan huis (totaal circa 28 m2), garage, zwembad, pool house met sauna en mooie, sfeervolle tuin met veel privacy.

Typering:
De ligging aan de rand van het centrum van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Valkenburg tot Meerssen en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en van Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. Ook is het treinstation van Valkenburg op loopafstand. In de directe nabijheid bevinden zich winkels, restaurants, scholen en diverse andere voorzieningen.

Begane grond:
Representatieve entree voorzien van tegelvoer, meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, kantoorruimte I (circa 13 m2) voorzien van tegelvloer, vaste kasten en trapkast, kantoorruimte II (circa 15 m2) voorzien van vaste kastenwand, mooie woonkamer (circa 42 m2) met parketvloer en gas openhaard, t.v. kamer (circa 22 m2), leefkeuken (circa 22 m2) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van kookeiland, combi magnetron/oven, espressoapparaat, koelkast, spoelbak, inductiekookplaat en wasemkap, berging (circa 6 m2) alwaar aansluitingen witgoed, garage (5,64 x 3,19), mooie aangelegde tuin met zwembad, overdekt terras en pool house (circa 11 m2) alwaar toilet, sauna, apparatuur zwembad en mogelijkheid douche.

1e verdieping:
Ruime overloop (circa 11 m2) met vide en laminaatvloer, slaapkamer I (3,61 x 4,47) met toegang naar dakterras (5,40 x 3,18), slaapkamer II (3,32 x 2,73) met toegang naar vliering, slaapkamer III (4,47 x 2,77) slaapkamer IV (3,39 x 2,67) moderne badkamer (3,60 x 3,51) voorzien van douche, ligbad, 2 vaste wastafels wandcloset en elektrische vloerverwarming, c.v.- ruimte alwaar unit mechanische ventilatie en c.v.gas met indirect gestookte boiler (beiden eigendom 2004).

2e verdieping:
Vliering via vlizotrap alwaar bergzolder (geen stahoogte).

Algemeen:
Bouwjaar: 2004.
Perceeloppervlakte: 1.075 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 235 m2, inhoud: circa 1000 m3.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing en vloerisolatie (begane grond).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.