Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Casimir Ubaghslaan 3

Aan de rand van Valkenburg is deze goed onderhouden, instapklare tussengelegen woning gesitueerd met 4 slaapkamers en tuin met overkapping en achterom.

Typering:
De ligging aan de rand van het centrum van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Valkenburg tot Meerssen en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en van Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. Ook is het treinstation van Valkenburg op loopafstand. In de directe nabijheid bevinden zich winkels, restaurants, scholen en diverse andere voorzieningen.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van een tegelvloer en alwaar meterkast en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. L-vormige woonkamer (circa 22 m2) voorzien van parketvloer, gelhaard, trapkast en met toegang tot de tuin middels openslaande deur, open keuken (circa 8 m2 ) voorzien van parketvloer en alwaar aanrechtcombinatie met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast met diepvries. Onderhoudsvriendelijke tuin met overdekt terras, tuinberging, fietsberging en achterom.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I ( 2.59 x 2.17), slaapkamer II (4.41 x 2.73), slaapkamer III (3.13 x 2.74) en de geheel betegelde badkamer (2.14 x 2.03) voorzien van ligbad, wandcloset en vaste wastafel. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de betegelde badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderkamer alwaar slaapkamer IV (circa 11 m2) voorzien van laminaatvloer, dakvenster, berging in de knieschotten en bergruimte (circa 6 m2) alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2017), mechanische ventilatie en aansluiting wasmachine en droger.

Algemeen:
Bouwjaar: 2000.
Perceel oppervlakte: 124 m2.
Woonoppervlakte: circa 94 m2, inhoud: circa 333 m3.
De woning is voorzien van spouw- en dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en een rolluik op de slaapkamer aan de voorzijde. De gehele woning is voorzien van een kruipruimte.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.