Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Broekhem 144

Op een mooie locatie in Valkenburg gelegen karakteristieke, sfeervolle, instapklare woning in de voormalige stallen van de monumentale carré boerderij hoeve Strabach (1853). In 2006 zijn deze voormalige stallen onder eigen beheer omgebouwd tot 4 woningen. Deze woning heeft 3 slaapkamers en een mooie sfeervolle tuin en 2 privéparkeerplaatsen op het mandelige erf.

Typering:
De ligging aan de rand van centrum van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg A79 van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Valkenburg tot Meerssen en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. In de directe nabijheid van winkel, restaurants, scholen en alle andere voorzieningen. Het treinstation en het centrum van Valkenburg liggen op loopafstand.

Begane grond:
Entree alwaar meterkast, toilet voorzien van wandcloset en fonteintje, trap naar de verdieping en openslaande deuren naar de ruime leefruimte (55m2). De grote leefruimte bestaat uit de woonkamer en open, moderne keuken (circa 16 m2), voorzien van kookeiland met spoelbak, vrijstaand 6 pits Boretti gasfornuis met dubbele oven, afzuiging, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken met trapkast en aansluitingen voor wasmachine, droger en extra ijskast. Vanuit de keuken heeft u toegang middels de grote schuifpui naar een verzorgde tuin op het Noorden met veel privacy. De hele beneden verdieping is voorzien van een hardstenen vloer. Aan de zuidzijde in de carré van de boerderij bevindt zicht de voortuin met berging. Vanaf de doorgaande weg betreedt u via de open toegangspoort het erf. Hier bevinden zich 2 privé parkeerplaatsen en tevens de ingang (poort) naar de woning.

1e verdieping:
Overloop, toilet met wandcloset en fonteintje, moderne badkamer voorzien van betonstuc (circa 8 m2) met vaste wastafel in meubel, inloopdouche, ligbad en vaste kast, slaapkamer I (2,98 x 3,51), slaapkamer II (circa 13 m2), slaapkamer III/dress-room (2,04 x 3,85). Met uitzondering van de badkamer en toilet is de hele verdieping voorzien van eiken parketvloer.

2e verdieping:
Vanaf overloop via vlizotrap te bereiken bergzolder alwaar opstelling cv-ketel uit 2006 (eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 2006
Perceeloppervlakte: circa 162 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: ca 129 m2.
Bruto inhoud woning: 537 m3
De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
De volledige onder verdieping is voorzien van vloerverwarming.
Het erf en een gedeelte van de voormalige binnenplaats is mandelig.
Energielabel: A.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.