Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Bergstraat 53

In het Heuvelland van Zuid Limburg ligt deze goed onderhouden halfvrijstaande woning met open keuken, vier slaapkamers, ruime oprit voor meerdere voertuigen en diepe tuin met twee carports.

Typering:
De ligging aan de rand van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg A79 van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied. Het centrum van Valkenburg en Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. In de directe nabijheid van winkels, restaurants, scholen en alle andere voorzieningen. Het treinstation en het centrum van Valkenburg liggen op 3 kilometer afstand.

Souterrain:
Kelderruimte I (circa 7 m2), kelderruimte II (circa 10 m2) met aansluitingen voor de wasapparatuur.

Begane grond:
Oprit welke plek geeft voor het parkeren van meerdere auto’s. Entree, toiletruimte geheel betegeld met wandcloset, meterkast en trap naar de verdieping. Leefruimte (totaal 40 m2) bestaande uit woonkamer/eetkamer (circa 31 m2) voorzien van parketvloer en open keuken (circa 9 m2) onder andere voorzien van 5-pits gasfornuis, wasemkap, vaatwasser, oven, koelkast en een spoelbak. Via het portaal/tuinkamer (circa 9 m2) is er middels een enkele deur toegang tot de tuin en overdekt terras (circa 11 m2) en de bergruimte (circa 11 m2). Diepe tuin met duivenhok, twee carports, sfeervol tuinhuis en achterom.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de vier slaapkamers en badkamer. Slaapkamer I (circa 9 m2), slaapkamer II (circa 13 m2), slaapkamer III (circa 11 m2), slaapkamer IV (circa 5 m2). Badkamer (circa 2 m2) geheel betegeld voorzien van bad/douche combinatie en wastafel. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Op de overloop is er middels een losse trap de zolderruimte bereikbaar. Hier is tevens de c.v.-ketel combi (bouwjaar 2001, eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 1954
Perceeloppervlakte: 660 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 118 m2, inhoud circa 544 m3.
Energielabel: E
De woning is deels voorzien van kunststof en houten kozijnen met deels enkele en deels dubbele beglazing en rolluiken. In het dakbeschot zijn asbesthoudende eternietdakplaten gebruikt.
Aanvaarding: 01 februari 2023

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.