Bekijk alle foto's

VALKENBURG | Aan de Krombunder 20

Vraagprijs € 359.000,- k.k.

Op een mooie locatie en nabij het centrum van Valkenburg gelegen, ruim en goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, riante kelder, fraai aangelegde tuin met houten buitenberging, achterom, garage en plek voor 2 auto’s op eigen terrein.

Typering:
De ligging nabij het centrum van Valkenburg is zonder meer goed te noemen. De op- en afritten van de autosnelweg van Maastricht en Heerlen-Aken zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand ligt een groot wandelgebied dat zich uitstrekt van Valkenburg tot Meerssen en Berg en Terblijt. Het centrum van Valkenburg en van Meerssen, als ook Maastricht en Heerlen met al hun (winkel)voorzieningen zijn per auto, bus en fiets goed bereikbaar. Ook is het treinstation van Valkenburg op loopafstand. In de directe nabijheid bevinden zich winkels, restaurants, scholen en diverse andere voorzieningen.

Parterre (straatniveau):
Entree met plavuizen vloer, garderobe en meterkast (voldoende automatische groepen, aardlek, dubbeltarief elektra- met 3 fasen krachtstroom (3 maal 25A), gas- en watermeter, alsmede aansluiting glasvezel); deur en open trapopgang naar woonniveau, 1,35 meter hoger gelegen dan straatniveau, waarmee vanuit de eetkamer een vrij uitzicht is ontstaan aan de voorzijde; beklinkerde oprit met ruimte voor twee auto’s en voorterrein met hagen ; ruime garage voorzien van plavuizen en koud- /warmwatervoorziening (circa 19 m²) met bergzolder, alwaar de CV-gas combiketel (Huur, bouwjaar 2014) is gesitueerd. De garage is voorzien van een kantelpoort met loopdeur aan opritzijde en loopdeur aan de zijkant.

Souterrain(kelder):
Vanuit de eetkamer en de garage is via een trap de kelder/computerruimte bereikbaar welke is verdeeld in 3 grote ruimtes, ruimte I (circa 22 m2), ruimte II (circa 21 m2), welke zijn voorzien van kastenwanden en ruimte III ( circa 43 m2)met aansluiting voor witgoed. Gehele souterrain is voorzien van een plavuizen vloer en centrale verwarming.

Begane grond (woonniveau):
Ruime woonkamer in de uitbouw (2007) aan de achterzijde gesitueerd met direct tuincontact middels openslaande deuren naar terras en omsloten privé tuin met achterom, en een eetkamer aan voorzijde, met doorlopend gelegde plavuizen vloer. Open keuken in het midden gesitueerd van de begane vloer met moderne keukeninstallatie in U-opstelling voorzien van diverse boven- en onderkasten, carrouselkast, laden, rvs schouw afzuigkap, 4-pits inductiekookplaat, combimagnetron, koel-/vriescombinatie; tussenhal via deur vanuit woon/eetkamer met trap naar verdieping; deels betegeld toilet (duoblok) met fontein. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. De besloten fraai aangelegde achtertuin met extra berging en toegangstrap naar de oprit alwaar de zijdeur van de garage zich bevindt.

1e verdieping:
Overloop met muurkast, slaapkamer I (3.12 x 2.59) aan voorzijde, slaapkamer II ( 2.83 x 4.25) aan voorzijde, slaapkamer III (4.31 x 3.26) aan achterzijde, geheel betegelde badkamer (2.17 x 2.21 ) voorzien van hoekbad, toilet (duoblok), wastafel met spiegel en radiator. De gehele eerste verdieping is voorzien van een doorlopend gelegde laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Bereikbaar via vaste trap, ruime slaapkamer/hobbyruimte ( circa 17 m², nokhoogte 2.34 m) met 2 Velux dakvensters aan de voor en achterzijde, aansluiting wasmachine, bergruimte in de knieschotten, centrale afzuiging.

Algemeen:
Bouwjaar: 2000.
Perceel oppervlakte: 283 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 151 m2, kelder 89 m2, garage 19 m2 met vliering.
Inhoud: 856 m.
De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie, dubbele beglazing (gedeeltelijk HR++) en hardhouten kozijnen.
Energielabel A.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.