Bekijk alle foto's

ULESTRATEN | Sint Catharinastraat 75

Vraagprijs € 899.000,- k.k.

Op een goede locatie gelegen zeer mooie en luxe villa op een perceel van circa 2000 m2. 5 ruime slaapkamers, 2 badkamers en veel extra ruimte in het souterrain. Ruime garage en zeer mooi aangelegde tuin.

Typering:
De locatie is sfeervol en biedt alle rust en een optimaal woonklimaat. De woning ligt op loopafstand van winkels en de basisschool van Ulestraten en direct bij schitterende wandelgebieden. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken en is daardoor een ideale uitvalsbasis richting alle belangrijke plaatsen in Zuid-Limburg. Door de directe nabijheid van Meerssen (circa 2 km) en Maastricht (circa 9 km) weet Ulestraten zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen.

Souterrain:
Ruime garage circa 60m2, met sectionaalpoort. Hobbyruimte I (4.48 x 2.92), hobbyruimte II (10.07 x 3.28), berging (4.21x 3.15) alwaar aansluiting witgoed, CV installatie (2001 eigendom) en toilet.

Begane grond:
Grote ontvangsthal (circa 15 m2) met fraai open trapportaal. Ruime woonkamer (circa 45 m2) met veel lichtinval door grote raampartijen met prachtig uitzicht en toegang naar de zeer fraai aangelegde tuin, mooie lichte granieten vloer die doorloopt op de gehele verdieping. Grote leef-keuken (4.27 x 3.16) voorzien van moderne witte keuken met graniet aanrechtblad, dubbele spoelbak, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven en magnetron. Met toegang tot het overkapte terras. Bijkeuken (2.75 x 3.29) met eenvoudige aanrechtcombinatie en aansluiting wasmachine en droger. Op de begane grond zijn er twee mooie betegelde toiletten beiden met een hangtoilet en fonteintje. Er is tevens een fijne Zweedse sauna aanwezig en aansluitende de ruime betegelde badkamer (4.46 x 3.86), voorzien van een douchecabine, ruim hoek bad/whirlpool, 2 wastafels en een hangtoilet. Slaapkamer I (4.46 x 3.86) met openslaande deuren en toegang tot het balkon.

1e verdieping:
Via het open trappenportaal komt u op de eerste verdieping alwaar zich 4 ruime slaapkamers bevinden. Slaapkamer II (circa 19 m2), Slaapkamer III (2.95 x 7.13) met inbouwkasten en toegang tot het balkon. Slaapkamer IV (circa 19 m2) met inbouwkasten en toegang tot het balkon. Slaapkamer V (circa 18 m2). Aansluitend mooie betegelde badkamer (2.00 x 4.21), voorzien van een douche, hangtoilet en 2 wastafels. De gehele bovenverdieping heeft een lichte laminaat vloer met uitzondering van de badkamer deze heeft een granieten vloer.

De bergzolder is te bereiken via een vlizotrap.

Tuin:
Via de woonkamer of de keuken komt in de fraaie en ruim aangelegde tuin, aan het woonhuis is een groot overdekt terras waar het goed vertoeven is met de tuin op het Zuid-Oosten. Achter in de tuin is een jeu de boules baan en een mooi houten tuinhuis (3.98 x 3.98) met een gezellige buitenkeuken.

Algemeen:
Bouwjaar: 2001.
Perceeloppervlakte: 1960 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 272 m2 exclusief souterrain 77 m2, inhoud 1227 m3.
De woning is voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie, muurisolatie. 40 zonnepanelen.
Het souterrain en de begane grond hebben vloerverwarming, eerste verdieping is voorzien van radiatoren.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.