Bekijk alle foto's

ULESTRATEN | Pastoor van Eijsstraat 18

OPEN HUIS:

DONDERDAG 20 JUNI VAN 14.30 UUR TOT 15.30 UUR.
VRIJDAG 21 JUNI 13.30 UUR TOT 15.30 UUR.

Op een mooie locatie gelegen vrijstaande bungalow met 4 slaapkamers op zeer ruim perceel (circa 1410 m2) met diepe oprit naar de ruime garage en een achtertuin met veel privacy zuid-west gesitueerd.

Typering:
Aan de rand van de dorpskern van Ulestraten, nabij diverse winkelvoorzieningen, basisschool, sportfaciliteiten en wandelgebied, centraal ten opzichte van de grote uitvalswegen naar Eindhoven, Heerlen, Luik, Aken en Maastricht gelegen deze goed onderhouden vrijstaande bungalow op ruim perceel aan doorgaande weg. Door de prachtige ligging op het ruime perceel heeft men optimale privacy.

Souterrain:
Ruime garage (circa 42 m2) met openslaande deuren naar de oprit, berging I (3.32 x 3.55), berging II (circa 23 m2) alwaar opstelplaats CV-ketel (circa 20 jaar oud, eigendom) en boiler.

Begane grond:
Entree/hal (3.25 x 3.54) voorzien van tegelvloer, toilet voorzien van fonteintje, aansluitend gang (alwaar meterkast en vaste kast) naar de 4 slaapkamers, ruime woonkamer (3.99 x 7.96) voorzien van parketvloer en openhaard en groot raampartij aan voorzijde, gesloten ruime keuken (circa 14 m2) met toegang tot de fraai aangelegde en goed onderhouden tuin met uitermate veel privacy. Betegelde badkamer (circa 6.5 m2) voorzien van ligbad, vaste wastafel en aansluiting witgoed. Slaapkamer I (circa 12.5 m2), slaapkamer II (circa 13 m2), slaapkamer III (circa 7.5 m2) en slaapkamer IV (circa 9.5 m2).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1970.
Perceeloppervlakte: 1410 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 125 m2, inhoud circa 703 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie en voorzien van dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.