Bekijk alle foto's

ULESTRATEN | Kasteelstraat 49

Op een mooie locatie gelegen geschakelde bungalow met 2 slaapkamers, mogelijkheid voor 3e slaapkamer, verzorgde voortuin en diepe oprit naar de garage en een ruime achtertuin met zwembad en veel privacy op het noord-westen.

Typering:
Aan de rand van de dorpskern van Ulestraten, nabij diverse winkelvoorzieningen, basisschool, sportfaciliteiten en wandelgebied, centraal ten opzichte van de grote uitvalswegen naar Eindhoven, Heerlen, Luik, Aken en Maastricht gelegen deze ruime bungalow op groot perceel (510 m²) in een rustige straat met veel groen. Door de prachtige ligging op het ruime perceel heeft men optimale privacy.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van marmeren vloer, toilet voorzien van fonteintje, ruime woonkamer met parketvloer en open keuken (circa 47 m2). Keuken is voorzien van granieten aanrechtblad, apothekerskast, koel- vriescombinatie, keramische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en boiler. Gang, cv-ruimte alwaar c.v.-combiketel, luxe badkamer (2.00 x 4.00) afgewerkt met carrara marmer, Bongio kranen en Philippe Starck wastafel, zwevend toilet en ligbad. Slaapkamers I (3.00 x 4.79), slaapkamer II (3.00 x 2.20) beiden voorzien van parketvloer, kastenkamer (2.30 x 3.00). De achtertuin (35 meter diep, noord-west gelegen) is te bereiken via diverse openslaande deuren en schuifpui vanuit de woonkamer. Verwarmd buitenzwembad (4.00 x 9.00). Pool- guesthouse (circa 10 m2, met verwarming). Garage (3.00 x 5.70) met elektrisch bedienbare poort.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1971.
Perceeloppervlakte: 510 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 101 m2, inhoud circa 424 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie (2001), gedeeltelijk dubbele beglazing en airconditioning.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.