Bekijk alle foto's

ULESTRATEN | Kasteelstraat 47

Op een mooie locatie gelegen goed onderhouden geschakelde bungalow met diepe oprit naar de carport/garage en een ruime tuin met veel privacy op het westen.

Typering:
Aan de rand van de dorpskern van Ulestraten, nabij diverse winkelvoorzieningen, basisschool, sportfaciliteiten en wandelgebied, centraal ten opzichte van de grote uitvalswegen naar Eindhoven, Heerlen, Luik, Aken en Maastricht gelegen deze goed onderhouden vrijstaand woonhuis op ruim perceel (645 m²) in een rustige straat met veel groen. Door de prachtige ligging op het ruime perceel heeft men optimale privacy.

Begane grond:
Entree/hal (2.87 x 2.66) met meterkast, garderobe en toilet voorzien van fonteintje, ruime woonkamer (circa 46 m2) met openhaard en aansluitend een multifunctionele ruimte/serre (circa 42m²) met separate berging (5.00 x 1.96) Door de grote glaspuien en geïsoleerde lichtdoorlatende dakplaten is er een zeer open ruimte gecreëerd met optimale daglichttoetreding. Middels een schuifpui heeft men toegang tot de prachtig aangelegde tuin met betegeld terras en vijverpartij. Veel privacy en geen inkijk van de achterburen. Semi open keuken in U-opstelling met inrichting voorzien van natuurstenen werkblad en apparatuur: 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vrieskast en vaatwasser. Gang, cv-ruimte alwaar c.v.-gas hetelucht (2017 eigendom) , volledig betegelde badkamer (4.69 x 2.63/1,62) voorzien van dubbele vaste wastafel in ombouwmeubel, ligbad met whirlpool, douche, 2e toilet en wasmachineaansluiting, slaapkamer I (7.19 x 2.80), slaapkamer II (3.19 x 2.85), hobbykamer (4.25 x 2,67) en slaapkamer III/tuinkamer (circa 5.55 x 3,47) met schuifpui naar de tuin.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1972
Perceeloppervlakte: 645 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 202 m2, inhoud circa 713 m3
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.