Bekijk alle foto's

ULESTRATEN | Henri Dunantstraat 9

Op een mooie locatie gelegen goed onderhouden en recentelijk op diverse punten gemoderniseerde halfvrijstaande ruime woning met 4 slaapkamers, garage, diepe oprit en diepe en brede tuin (25 meter diep, 9,5 meter breed).

Typering:
Aan de rand van de dorpskern, nabij diverse winkelvoorzieningen, basisschool, sportfaciliteiten en wandelgebied, centraal ten opzichte van de grote uitvalswegen naar Eindhoven, Heerlen, Luik, Aken en Maastricht gelegen, riant en goed onderhouden vrijstaand woonhuis op ruim perceel (370 m²) in een rustige straat met veel groen. Door de prachtige ligging op het ruime perceel heeft men optimale privacy.

Begane grond:
Diepe oprit en voortuin, mooie entree, meterkast, wandcloset (2008) met fonteintje, ruime woonkamer (totaal circa 42 m2) met mooie parketvloer (1997) en moderne aanbouwkeuken (2008) voorzien van vaatwasser, koelkast, diepvries, 5 pits gaskookplaat, wasemkap, combi magnetron/oven en espressoapparaat, bijkeuken (circa 6 m2) alwaar aansluiting wasmachine en droger en kleine vliering, garage (6,00 x 2,96) voorzien van elektrisch bedienbare sectionaal poort en ruime bergzolder/vliering, ruim terras en mooie diepe tuin (circa 25 meter diep).

1e verdieping:
Overloop (circa 4 m2) slaapkamer 1 (4,17 x 3,03) slaapkamer 2 (2,98 x 3,39) moderne badkamer (2,78 x 1,95, 2008) voorzien van ligbad, douche, vaste wastafel, wandcloset en elektrische vloerverwarming, ruime ouderslaapkamer (6,12 x 3,03).

2e verdieping:
Mooie zolderverdieping/4e slaapkamer (circa 28 m2) met berging in knieschot (voorzijde en achterzijde) dakkapel (2015) c.v. gas (huur) en unit mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 1980
Perceeloppervlakte: 370 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 153 m2, inhoud 587 m3.
De woning is voorzien van dubbele beglazing (Hr++), spouwmuurisolatie en dakisolatie (in 2015 zijn de dakpannen, de goten en de HWA’s vervangen) Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.