Bekijk alle foto's

ULESTRATEN | Henri Dunantstraat 29

Op een mooie locatie gelegen, goed onderhouden vrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, vrijstaande garage met diepe oprit op een ruim perceel (573 m2) met de tuin gelegen op het oosten.

Typering:
Aan de rand van de dorpskern, nabij diverse winkelvoorzieningen, basisschool, sportfaciliteiten en wandelgebied, centraal ten opzichte van de grote uitvalswegen naar Eindhoven, Heerlen, Luik, Aken en Maastricht gelegen, riant en goed onderhouden vrijstaand woonhuis op ruim perceel (573 m²) in een rustige straat met veel groen. Door de prachtige ligging op het ruime perceel heeft men optimale privacy.

Souterrain:
Kelderruimte (circa 14 m2) te bereiken via de hal en alwaar aansluiting wasmachine en droger.

Begane grond:
Ruime oprit alwaar entree/hal voorzien van novilonvloer, meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje. L-vormige leefruimte (circa 35m2) voorzien van een laminaatvloer en bestaande uit woonkamer (7.50 x 3.82/2.98) met toegang tot de tuin middels openslaande deur en de openkeuken (3.07 x 3.12) met moderne nieuwe keuken, aanrechtcombinatie voorzien van combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, spoelbak, gasfornuis, afzuigkap en voldoende kastruimte. Via de diepe oprit te bereiken vrijstaande garage (6.51 x 3.50) met carport. Tuin met terras gelegen op het oosten en met achterom.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (3.15 x 2.62), slaapkamer II (4.19 x 3.33), slaapkamer III (3.83 x 3.25) en betegelde badkamer (3.15 x 1.10) voorzien van douche, wandcloset en vaste wastafel in badmeubel. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Zolder te bereiken middels vlizotrap en alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2012).

Algemeen:
Bouwjaar: 1970.
Perceeloppervlakte: 573 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 91 m2, inhoud 448 m3.
De woning is voorzien van kunstof kozijnen met dubbele beglazing
Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.