Bekijk alle foto's

ULESTRATEN | Groot Berghem 58

Op een goede locatie gelegen goed onderhouden vrijstaand instapklaar woonhuis met leefkeuken, woonkamer met schuifpui naar de rustig gelegen tuin op het zuidwesten, studeerkamer, 3 slaapkamers en garage met sectionaalpoort.

Typering:
De locatie is sfeervol en biedt alle rust en een optimaal woonklimaat. De woning ligt op loopafstand van winkels en de basisschool van Ulestraten en direct bij schitterende wandelgebieden. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken en is daardoor een ideale uitvalsbasis richting alle belangrijke plaatsen in Zuid-Limburg. Door de directe nabijheid van Meerssen (circa 2 km) en Maastricht (circa 9 km) weet Ulestraten zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen.

Begane grond:
Ruime entree, meterkast, garderobekast en toiletruimte met wandcloset met fonteintje. Leefruimte (totaal circa 42 m2) bestaande uit sfeervolle, doorzon L-woonkamer, leefkeuken (circa 12 m2) alwaar aanrechtcombinatie voorzien van een granieten aanrechtblad, oven, inductiekookplaat, vaatwasser, spoelbak, koelkast en wasemkap. Zeer veel lichtinval. Studeer/hobbykamer (15 m2) die makkelijk kan worden omgevormd tot vierde slaapkamer, badkamer (1.88 x 2.53) met ligbad, douche, vaste wastafel in meubel en witgoedaansluiting, berging (1.48 x 2.53). De woonkamer en keuken hebben een zonnescherm en screens (wit), de studeerkamer heeft rolluiken. Garage (circa 20 m2) met sectionaalpoort en stortbak met koud en warm water. De gehele begane grond is voorzien van een granieten vloer (Kashmir white) met uitzondering van de woonkamer, deze is voorzien van een lichte parketvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.45 x 3.84), slaapkamer II (3.53 x 4.14), slaapkamer III (3,16 x 2.99), moderne badkamer voorzien van douche, 2 vaste wastafels, wandcloset en bidet. Berging alwaar opstelplaats van c.v.-combiketel (1997, eigendom). Op alle kamers zijn rolluiken aanwezig. De gehele eerste verdieping is voorzien van een parketvloer met uitzondering van overloop en badkamer, deze hebben granieten vloeren. Slaapkamer I en slaapkamer II, alsmede de studeerkamer hebben op maat gemaakte kasten die bij het huis horen.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1971, uitbouw achterzijde 1983.
Perceeloppervlakte: 519 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 146 m2, inhoud circa 573 m3.
De woning is voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie en kruipruimte.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.