Bekijk alle foto's

ULESTRATEN | Gouverneur Houbenstraat 10

Op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie gelegen halfvrijstaande woning met uitbouw, zeer ruime oprit (geschikt voor meerdere auto’s) ruime garage en een beklinkerde tuin.

Typering:
De locatie is sfeervol en biedt alle rust en een optimaal woonklimaat. De woning ligt in een rustige straat en op korte afstand van winkels en de basisschool van Ulestraten. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekert van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt.

Begane grond:
Entree met trapkast, meterkast, toilet met fonteintje, doorzon woonkamer (6.93 x 3.72) voorzien van laminaatvloer, open keuken (3.55 x 2.35) voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, spoelbak, royale uitbouw (6.20 x 2.45) voorzien van vloerverwarming. Geheel beklinkerde tuin (circa 11 meter diep) op het westen, zeer diepe oprit en garage (8.17 x 3.01) met elektrische poort, berging (2.56 x 2.55).

1e verdieping:
Overloop, wasruimte (1.34 x 1.92) slaapkamer I (2.82 x 3.74) slaapkamer II (4.02 x 3.74). Ruime moderne nieuwe badkamer (2.34 x 2.98), met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel.

2e verdieping:
Zolder via vlizotrap te bereiken, alwaar c.v.-gas combi (huur 2013, 10 jarig contract, circa 46,00 per maand)

Algemeen:
Bouwjaar: 1966, aanbouw: 2002,
Perceeloppervlakte: 267m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 103 m2, inhoud: 414 m3 (exclusief garage en berging).
De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.