Bekijk alle foto's

ULESTRATEN | Europastraat 58

Aan een mooie brede laan gelegen vrijstaande (volledig onder-kelderde) semi- bungalow met 3 slaapkamers, onder architectuur aangelegde tuin met veel privacy en ruime garage (geschikt voor 2 auto’s).

Typering:
Aan de rand van de dorpskern van Ulestraten, nabij diverse winkelvoorzieningen, basisschool, sportfaciliteiten en wandelgebied, centraal ten opzichte van de grote uitvalswegen naar Eindhoven, Heerlen, Luik, Aken en Maastricht ligt deze ruime bungalow op een groot perceel van ruim 700 m2 in een rustige straat met veel groen. Door de prachtige ligging op het ruim 20 meter brede perceel is er optimale privacy.

Souterrain/straatnivo:
Overloop voorzien van tegelvloer, hobbykelder (7,63 x 3,35) met bar en aansluiting wasmachine en droger, logeer/studeerkamer (4,51 x 3,57), cv ruimte (3,92 x 3,32) met HR C.V.-gas (huur circa 2014), inpandige garage (circa 9,00 x 4,25), mooie oprit en toegang naar voordeur. De benedenverdieping kan ook als praktijk- of kantoorruimte worden ingericht.

Begane grond/tuinnivo:
Entree (circa 17 m2) voorzien van Portugese leisteen, meterkast, woonkamer (circa 38 m2) met vrij uitzicht en uitgang naar balkon aan de voorzijde en zijkant, gesloten keuken (circa 11 m2) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van natuurstenen aanrechtblad, koelkast, vaatwasser, spoelbak, 4 pits gaskookplaat en wasemkap, serre (6,7 x 3,6) voorzien van schuifpuien, tegelvloer en screens. Aansluitend aan de entree/gang zijn de slaapkamers gelegen bestaande uit: slaapkamer I (3,52 x 3,50) voorzien van parketvloer en rolluik, separaat wandcloset met fonteintje, badkamer (circa 6,5 m2) deels gemoderniseerd, voorzien van vaste wastafel in badmeubel, ligbad, douche (regen shower) en wandcloset, slaapkamer II (3,49 x 2,98) voorzien van parketvloer en rolluik, slaapkamer III (4,54 x 2.28) voorzien van parketvloer en rolluik. Vanuit de serre is de onder architectuur aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin bereikbaar.

1e verdieping:
Ruime zolder (circa 30 m2) via vaste trap bereikbaar.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1974.
Perceeloppervlakte: 707 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 248 m2, waaronder 71 m2 souterrain en 41 m2 zolder.
Inhoud: 1000 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, dubbele beglazing met uitzondering van de slaapkamers, plafond/vloerisolatie op de 1e verdieping, kozijnen deels kunststof en deels hout, UltraSync alarminstallatie met smartphone koppeling.
Energielabel: D.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.