Bekijk alle foto's

ULESTRATEN | Europastraat 31

Op een goede locatie gelegen vrijstaande semi bungalow met ruime inpandige multifunctionele garage, 5 slaapkamers, eigen oprit en tuin rondom gelegen met veel privacy.

Typering:
De locatie is sfeervol en biedt alle rust en een optimaal woonklimaat. De woning ligt op loopafstand van winkels en de basisschool van Ulestraten en direct bij schitterende wandelgebieden. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken en is daardoor een ideale uitvalsbasis richting alle belangrijke plaatsen in Zuid-Limburg. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen.

Souterrain: (straatniveau)
Zeer ruim souterrain, slaapkamer I (2,97 x 3,29), slaapkamer II (2,98 x 3,29), ruimte I (4,43 x 2,51) voorzien van CV-ketel (eigendom), Geiser (huur), ruimte II (4,43 x 3,53), ruimte III (6,04 x 2,50) en grote garage (8,80 x 7,46) met sectionaal poort alwaar wasbak, aansluiting wasmachine en droger. Het souterrain is bijna volledig betegeld.

Begane grond:
Ruime entree/hal (circa 24 m2) met garderobe, meterkast en toiletruimte met toilet en fonteintje, woonkamer met open keuken (circa 58 m2) met aanrechtcombinatie alwaar spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap, groot raampartij met balkon hiermee ontstaat veel lichtinval aan voorzijde, vanuit woonkamer middels een grote schuifpui welke toegang biedt tot gedeeltelijk overdekt terras en tuin, slaapkamer III (2,96 x 3,29), slaapkamer IV (2,96 x 3,29), slaapkamer V (3,50 x 4,30) en badkamer (2,49 x 2,52) met vaste wastafel in meubel, toilet en douche. Deze gehele verdieping is voorzien van een tegelvloer met uitzondering van de slaapkamers welke zijn voorzien van vloerbedekking. De tuin is volledig rondom de woning gelegen, de achterzijde is gelegen op het noordwesten, tuinhuis/berging (4,03 x 2,67). Woonkamer is voorzien van een vaste Airco-unit.

Vliering:
Ruimte (circa 65 m2, gemeten vanaf 1,50 m hoogte vanaf de zijkant, nokhoogte 2,40 m).

Algemeen:
Bouwjaar:1972
Perceeloppervlakte: 654 m2.
Woonoppervlakte circa 269 m2, (incl. 100 m2 souterrain)
Inhoud circa 1097 m3.
Deze woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en m.u.v. souterrain geheel v.v. rolluiken.
Dakbeschot is v.v. eternietplaten (asbesthoudend)
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.