Bekijk alle foto's

ULESTRATEN | Dorpstraat 39

In het Meerssense kerkdorp Ulestraten gelegen statig vrijstaand herenhuis met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, grote patio (circa 60 m2), huisweide (circa 35 meter diep en 8 meter breed) en achterom naar de tuin via een lange oprit (recht van overpad via de linker buren). 

Typering: 
Deze woning is gelegen in een omgeving met gevarieerde bebouwing en heeft aan de achterzijde een wijds uitzicht. Het pand heeft een mooie entree met prachtig glas in lood en beschikt over een gezellige binnenplaats/terras aan de achterzijde van de woning. Diverse voorzieningen liggen op loopafstand, terwijl de op- en afritten van de autosnelwegen in de directe nabijheid zijn. 

Souterrain: 
Het souterrain bestaat uit 2 kelderruimten (5,74 x 2,55) en (4,15 x 3,82), waarvan de laatste is voorzien van een originele waterput (circa 5 meter diep) 

Begane grond: 
Overdekte entree met terrazzo vloer, hal/gang met tegelvloer (natuursteen look), meterkast, ruime woonkamer en suite (circa 32 m2) voorzien van parket met toplaag, semi open keuken (circa 9 m2, 2009) met L- vormige opstelling voorzien natuursteen aanrechtblad, magnetron/oven, oven/magnetron, inductiekookplaat (aansluiting gas aanwezig) afzuigkap, koelkast, vaatwasser en spoelbak, via de woonkamer te bereiken kantoor/hobbyruimte (5,73 x 2,8) voorzien van laminaatvloer, tussenportaal, toilet alwaar tevens plaatsing voor witgoedapparatuur, atelier/hobbyruimte (6,06 x 3,10) met vliering voorzien van een linoleum vloer, groot terras/patio (circa 60 m2) huisweide (circa 35 meter diep en 8 meter breed) en achterom via een lange oprit. (recht van overpad via de linkerburen).

1e verdieping: 
Via schitterende trappartij te bereiken overloop, slaapkamer I (2,73 x 2,54) thans in gebruik als garderobekamer, slaapkamer II (4,2 x 3,83) wasruimte (2,85 x 2,1) alwaar aansluiting witgoed, moderne badkamer (circa 3,85 x 3,83, 2009) voorzien van houten vloer, wastafel in badmeubel, wandcloset, ligbad voorzien van een whirlpool-installatie, inloopdouche en designradiator, tevens toegang tot een overdekt balkon. 

2e verdieping: 
Eveneens via mooie vaste trap te bereiken zolderverdieping bestaande overloop met berging in knieschot, studeerkamer (2,33 x 4,00) slaapkamer III (6,03 x 2,74) slaapkamer IV (3,57 x 4,00) met inloopkast, vaste wastafel, dakvenster. In de vaste kast is tevens de opstelling van de c.v.-ketel (huur, 2009).

Algemeen: 
Bouwjaar:ca. 1930
Perceeloppervlakte: 520 m2
Woonoppervlakte: ca. 207 m2 inhoud ca. 922 m3
De woning is voorzien van dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas en gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.