Bekijk alle foto's

ULESTRATEN | 6 vrijstaand geschakelde woningen Gen Eijcke

Vanaf € 259.800,- v.o.n.

NU IN DE VERKOOP!!

6 Vrijstaand geschakelde woningen met garage Gen Eijcke te Ulestraten

“Modern wonen tussen stad en groen”.

Aan de westelijke rand van Ulestraten wordt het bouwplan “Gen Eijcke” gerealiseerd. Een modern woonplan van de gemeente Meerssen en architect Fons Rats waarbij de architectuur van nu perfect aansluit op de bestaande dorpskern.

Begane grond:
Entree/hal, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, meterkast en trap naar verdieping. De royale woonkamer is opgesplitst in een open keuken aan de voorzijde, eetkamer en de woonkamer aan de achterzijde. Het grote raampartij met openslaande deuren aan de achterzijde creëren veel lichtinval en een optimaal tuincontact. De garage is voorzien van een toegangsdeur tot de tuin.

1e verdieping:
Ruime overloop met vaste trap naar zolderetage. Drie ruime slaapkamers. Een compleet ingerichte badkamer voorzien van luxe sanitair o.a. douche, dubbele wastafel en bad is optioneel. Separate tweede toilet met fonteintje.

2e verdieping:
Deze royale praktische zolderruimte is geschikt voor diverse mogelijkheden, alwaar cv- combiketel, mechanische ventilatie-unit en wasmachine aansluiting.

Optie mogelijkheden:
De woningen hebben diverse mogelijkheden om de woning geheel aan uw woonwensen aan te passen! Het is mogelijk om de garage te verlengen en levensloop bestendig te maken. Daarnaast is het mogelijk om bij kavel W11 en W15 een erker te realiseren! 

Verkoop:
Dit plan bestaat uit 6 vrijstaande geschakelde woningen.

Kavel W10: perceel circa 224 m2, VERKOCHT
Kavel W11: perceel circa 257 m2, VERKOCHT
Kavel W12: perceel circa 272 m2, VERKOCHT
Kavel W13: perceel circa 216 m2, VERKOCHT
Kavel W14: perceel circa 216 m2, VERKOCHT
Kavel W15: perceel circa 271 m2, VERKOCHT