Bekijk alle foto's

ULESTRATEN | 11 Bouwkavels Gen Eijcke

Op een prachtige locatie aan de rand van Ulestraten uw eigen droomhuis bouwen op bouwkavels E van 400 m² tot 693 m².

Typering:
Op de huisweide van de voormalige boerderij Frenken wordt nu het bouwplan “Gen EIJCKE” ontwikkeld. Met inachtneming van het beeldkwaliteitsplan bent u vrij om hier uw woning naar eigen wensen te realiseren.

Ulestraten is een kerkdorp van de gemeente Meerssen en bevindt zicht ten noord-oosten van de regio Maastricht. Het dorp heeft ongeveer 3.000 inwoners en ligt zeer centraal ten opzichte van de A2 Maastricht/Eindhoven, Meerssen en Beek.

Ook voor natuurliefhebbers of wandelaars biedt Ulestraten voldoende uitdaging met een ligging aan de rand van het Mergelland. Als u van Vliek naar de Wijngaardshoeve loopt ziet u de glooiing van het prachtige landschap, met ongekende vergezichten en een weelderige flora en fauna. Deze landelijke rust is kenmerkend voor deze streek. In de prachtige lintbossen van Waterval zijn wandelpaden en picknickplaatsen aangelegd.

Algemeen:
De tuinen van de bouwkavels (E) bieden optimale middag- en avondzon. Voor het bouwplan “Gen EIJCKE” heeft de gemeente Meerssen een beeldkwalitietsplan opgesteld. Binnen de voorschriften en het vastgesteld kwaliteitsplan bent u vrij om uw woning naar eigen smaak en inzicht te bouwen.

 

Kavelnummer

Oppervlakte (m2)

Koopprijs v.o.n.

Kavel 1

635

VERKOCHT

Kavel 2

554

VERKOCHT

Kavel 3

679

VERKOCHT

Kavel 4

587

VERKOCHT

Kavel 5

556

VERKOCHT

Kavel 6

485

VERKOCHT

Kavel 7

400

VERKOCHT

Kavel 8

540

VERKOCHT

Kavel 9

683

VERKOCHT

Kavel 10

674

VERKOCHT

Kavel 11

693

VERKOCHT