Bekijk alle foto's

Stein | Centrumplan Stein Fase II Kavel 07

Riant en luxe levensloopbestendig appartement met balkon gelegen in het vernieuwde Centrum van Stein, inclusief privé parkeerplaats en externe berging, met een schitterend uitzicht over het nieuw aangelegde park. Comfortabel wonen tussen de voorzieningen!

Centrumplan Stein
Het centrum van Stein biedt naast alle voorzieningen wellicht nog meer betekenis voor de inwoners als sociale ontmoetingsplaats. Het is dé plek waar inwoners elkaar ontmoeten, de dag met elkaar doornemen en elkaar op de hoogte houden van nieuws en gebeurtenissen. Stein is trots zijn op het fraaie, moderne centrum. Het nieuwe centrumplan van Stein huisvest maar liefst een dertigtal winkels en horecagelegenheden met boven het centrum 24 appartementen. Wonen, winkelen en genieten komen hierdoor samen op één plek. Komt u bij het nieuwe centrum dan ziet u bewoners in de woongalerij of op de balkons en winkelend publiek in het overdekte, maar altijd met daglicht verlichte shopgedeelte. U kunt plaatsnemen op een van de terrassen voor een kop koffie, een heerlijke lunch en een praatje. En u kunt een wandeling maken over de weekmarkt waar telkens weer een ruim aanbod is van verse (streek-)producten. Op steenworp afstand bevindt zich tevens een apotheek, huisarts en busstation. Kortom: alle voorzieningen binnen handbereik!

Het appartement 
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een riante woonkamer, een open keuken en twee slaapkamers (of werkruimte). Standaard is de badkamer afgewerkt met vloer- en wandtegelwerk en voorzien van een douche en wastafel. Het appartement beschikt over een balkon gelegen op het zuiden. Het appartement beschikt over een inpandige berging met opstelmogelijkheid voor wasmachine en/of wasdroger. Tevens bevindt zich op de verdiepingsvloer een externe berging. De begane grond biedt een afgeschermde privé parkeerplaats en een gezamenlijke fietsenberging.