Bekijk alle foto's

SLENAKEN | Engelsdalstraat 17

In een schitterend stukje Mergelland, goed afgewerkte en volledig geïsoleerde vrijstaand geschakelde woning met 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4e slaapkamer en badkamer, fraai aangelegde tuin zuid-oost gelegen, garage met kantelpoort en loopdeur.

Typering:
Deze sfeervolle woning te Slenaken is gelegen op een prima locatie en ligt gunstig gesitueerd ten opzichte van Maastricht en Aken. De omgeving biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten in het prachtige heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg, met zijn karakteristieke dorpjes en hoeven. En dicht bij de Belgische grens met de prachtige Voerstreek. Slenaken voor nu en in de toekomst een zeer prettig woonklimaat, vanuit de woning diverse fiets -en wandelroutes bereikbaar en voorziet in primaire voorzieningen zoals een bakker en een kleine supermarkt en openbaar vervoer.

Begane grond:
Entree/hal, trapkast, meterkast, toiletruimte alwaar wandcloset met fonteintje, L woonkamer (circa 52 m2) voorzien van tegelvloer, open keuken/eetkamer voorzien van hetelucht-oven, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, tegelvloer en inbouwspots en optimaal tuincontact en deur naar het terras en de tuin, garage (6,31 x 3,02) voorzien van kantelpoort met loopdeur, bergzolder (2,36 x 3,02), de fraai aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin is op het zuid/oost gelegen voorzien van een ruim terras.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (5,18 x 3,57), geheel betegelde badkamer (circa 5m2) voorzien van tegelvloer, ligbad, wastafel, douche, slaapkamer II (circa 19 m2), tweede separaat toilet. De gehele eerste verdieping is voorzien van een vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Zolderverdieping te bereiken via vaste trap, slaapkamer III (5,82 x 5,18) voorzien van vloerbedekking, opstelplaats CV ketel (huur, bouwjaar 2019) en aansluiting witgoed.

Algemeen:
Bouwjaar: 2002.
Perceeloppervlakte: 246 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 142 m2, inhoud circa 590 m3.
Volledig geïsoleerde woning met hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en WTW-installatie, alarm-installatie (huur).
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.