Bekijk alle foto's

SINT GEERTRUID | Eindstraat 33

In het karakteristieke dorp Sint Geertruid, middenin het Limburgs heuvellandschap gelegen, onder architectuur geheel nieuw herbouwde vakwerkboerderij met inpandig bereikbare logeerunit, apart vrijstaand huisje (thans in gebruik als B&B) mooi aangelegde siertuin, en ruime weide met schitterend weids uitzicht over het heuvelland en het grensgebied. Totale perceelsoppervlakte 2905 m2.

Typering:
Deze riante sfeervolle woning is gelegen op een unieke locatie en ligt gunstig gesitueerd ten opzichte van Maastricht en de uitvalswegen naar Luik en Eindhoven. Met name Randwyck met al haar kantoren en het Academisch Ziekenhuis is goed en snel bereikbaar. De directe omgeving van de woning biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten in het prachtige heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg, met zijn schilderachtige dorpjes en hoeven. Sint Geertruid heeft een school, diverse sportfaciliteiten en een rijk verenigingsleven. Verder beschikken de nabij gelegen dorpen Eijsden en Gronsveld over diverse winkelvoorzieningen. Al met al een zeer prettig woonklimaat voor nu en in de toekomst.

Souterrain:
Originele gewelfde kelder (6,08 x 4,11) thans in gebruik als wijnkelder.

Begane grond hoofdwoning:
Mooie binnenplaats (circa 110m2) ruime entree (circa 23 m2) meterkast en garderobekast, ruime toiletruimte met wandcloset met fonteintje, TV- zitkamer (6,34 x 4,15), schitterende woonkamer (8,21 x 6,24) met authentieke spanten, mooie statige Franse schouw (met toegang tot de achter gelegen tuin), ruime leefkeuken (5,58 x 6,34) met openhaard, moderne landelijke aanbouwkeuken voorzien van hardstenen aanrechtblad, spoelbak, fornuis, bestaande uit dubbele oven en 6 pits gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser en ijskast, riante bijkeuken (4,73 x 6,24) alwaar aansluiting wasmachine en droger. Tevens bevindt zich hier de c.v. ketel en de indirect gestookte boiler (tevens interne toegang tot schuur/garage), ruime houten schuur/garage (geschikt voor 2 auto’s) (circa 45 m2) met vliering, overdekt terras (circa 15 m2), diverse terrassen, huisweide met schitterend uitzicht over het heuvelland. Eigen parkeerterrein (3 auto’s).

Logeerunit bestaande uit:
Begane grond:
Woonkamer (circa 20 m2) met aanrechtblok met vaatwasser, spoelbak, oven, gaskookplaat, wasemkap en koelkast, uitgang naar de achtergelegen tuin en ingang via de binnenplaats voorzijde met overdekt terras. Tevens is de logeerunit inpandig bereikbaar via de woonkamer.

1e verdieping:
Slaapkamer met badkamer (met douche, wastafel en toilet).

B&B unit, vrijstaand huisje, bestaande uit:
Begane grond:
Entree/woonkamer (circa 26 m2) voorzien van nette keuken met vaatwasser, spoelbak, oven, gaskookplaat, wasemkap en koelkast, tevens bevindt zich hier een toilet met fonteintje.

1e verdieping:
Slaapkamer (5,17 x 3,46) en badkamer (3,6 x 1,25) voorzien van ligbad en vaste wastafel. Bergruimte alwaar (eigen) cv ketel.

Eerste verdieping hoofdwoning:
Ruime overloop met vide, slaapkamer 1 (voorzijde 5,44 x 6,28), ouderslaapkamer (achterzijde circa 40 m2) inclusief eigen badkamer voorzien van 2 vaste wastafels, wandcloset, ligbad en ruime inloop douche, slaapkamer 3 (4,68 x 4,18) badkamer 2 (4,68 x 3,39) voorzien van ligbad, infrarood sauna, 2 vaste wastafels, wandcloset en inloopdouche.

Algemeen:
Bouwjaar: 2006/2007
Perceeloppervlakte: 2905 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 400 m2 (overige inpandige ruimte 64 m2), inhoud: circa 2087 m3.
De woning is geheel voorzien van hardstenen vloeren (met vloerverwarming) en massief Frans eiken houten vloeren. Alle binnendeuren zijn gemaakt van massief eiken hout.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing en vloerisolatie (begane grond).
Energielabel A.
De woning valt onder beschermd dorpsgezicht.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.