Bekijk alle foto's

SCHINVELD | Kerkstraat 2

Vraagprijs € 425.000,-

Open Huis
Zaterdag 1 april van 11:00 tot 15:00 (NVM Open Huizen Dag)


Met gepaste trots brengen we deze karakteristieke vrijstaande woning uit 1920 onder uw aandacht. De woning beschikt onder andere over een sfeervolle woonkamer gecombineerd met de keuken, 6 slaapkamers en tuin. Tevens beschikt de woning over twee STUDIO’S met eigen huisnummering (4 + 4a).

Typering:
De locatie is op loopafstand van het centrum van Schinveld, verschillende restaurants en winkelvoorzieningen. Schinveld omringd zich door een natuurrijke omgeving. Ook de uitvalswegen zijn in de directie nabijheid aanwezig. Deze locatie biedt u zowel nu als in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Gedeeltelijk onderkelderd (3-tal ruimtes) en toegankelijk via de hal. Beschikt over een provisieruimte en twee bergingen alwaar de CV-ketel (eigendom, gedateerd) en gehuurde geiser zijn gesitueerd.

Begane grond:
Een overdekt entree. Hal met toegang tot de woonkamer, toilet, badkamer (voorzien van douche, wastafel en toilet), slaapkamer 1 (circa 12.6 m2) en trap naar de eerste verdieping. Via de woonkamer (circa 34 m2) is er toegang tot de keuken (circa 8 m2) die toegang biedt tot het overdekt terras en tuin.
Via de hal is er tevens toegang tot één van de twee studio’s. Verder zijn deze studio’s te bereiken via een eigen voordeur en beschikken beide over een woon-/slaapkamer, keuken en badkamer. Ideaal te gebruiken als Kangoeroewoning!
De tuin met overkapping is deels beklinkerd en beschikt het over een vrije achterom via een apart entree aan de voorzijde van de Brunssumerstraat. Daarnaast heeft de tuin aan de achterzijde een berging.

1e verdieping:
Overloop met vier slaapkamers; slaapkamer 2 (circa 17.5 m2), slaapkamer 3 (circa 15 m2), slaapkamer 4 (circa 12.8 m2) en slaapkamer 5 (circa 11 m2). Iedere slaapkamer is voorzien van een eigen wastafel.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Slaapkamer 6 (circa 20 m2) en beschikt verder over een 3-tal bergingen.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1920.
Perceeloppervlakte: totaal circa 496 m2 (twee percelen).
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 244 m2 (inclusief studio’s).
Energielabel: G.
Houten kozijnen met enkele beglazing.
Collegiale verkoop met OPS Advies.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.