Bekijk alle foto's

SCHIN OP GEUL | Graafstraat 12

Rustig gelegen vrijstaande woning met woon/eetkamer, gesloten keuken, souterrain en riante tuin. De woning is rustig gelegen en gebouwd op een helling. De riante tuin is daarom verdeeld in verschillende niveau's en hoogten. Vanaf de hoger gelegen gedeelten van de tuin is er schitterend vrij en weids uitzicht.

Typering:
Deze vrijstaande woning staat in het kerkdorp Schin op Geul. Schin op Geul (Limburgs: Sjin) is een kerkdorp in het zuiden van Limburg, in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Tot Schin op Geul behoren ook de buurtschappen en gehuchten Engwegen, Keutenberg, Walem, Schoonbron en Strucht. Het dorp is een geliefd vakantieoord. Er zijn hotels, campings en een bungalowpark. Overige voorzieningen zoals natuur- en wandelgebieden zijn op loop- en fietsafstand te bereiken.

Souterrain:
Ruime oprit naar inpandige garage (circa 17m2) geschikt voor één auto, berging I (2,44 x 2,70) alwaar opstelplaats Cv ketel (eigendom) en berging II (3,92 x 2,27). In de garage bevindt zich de meterkast en badkamer I welke is voorzien van een toilet, douche en een vaste wastafel. Begane grond: Via de entree is er direct toegang naar de woon/eetkamer (circa 28m2) voorzien van veel lichtinval, openhaard en een parket vloer. Vanuit de woonkamer is er middels twee openslaande terrasdeuren toegang tot het terras en de omsloten tuin. De gesloten keuken (4,16 x 2,30) is voorzien van een eenvoudige keukenblok en een tegelvoer.

Verdieping:
Middels de verdiepingstrap bereikt men de gang die toegang geeft tot een drietal slaapkamers en badkamer II (1,92 x 2,75) welke voorzien is van een toilet, inloopdouche en een vaste wastafel, Slaapkamer I is gelegen aan de voorzijde met toegang tot het balkon (3,94 x 2,80) Slaapkamer II is gelegen in het midden (1,98 x 2,75) Slaapkamer III is gelegen aan de achterzijde (3,94 x 2,38).
Tuin: De op het zuiden gelegen tuin is verdeeld in verschillende niveaus en ruim van opzet met diverse terrassen en gazon, ook heeft men nog een extra eigen privé parkeerplek langs de weg op eigen terrein.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1962.
Perceeloppervlakte: 595 m2.
Woonoppervlakte: circa 107 m2, inhoud: circa 478 m3.
De woning is nagenoeg geheel voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing. Olietank aanwezig via KIWA gesaneerd gevuld met zand. Toegang tot de woning middels recht van overpad.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.