Bekijk alle foto's

NUTH | Parklaan 27

Vraagprijs € 169.000,-

Op een centraal gelegen locatie bevindt zich op de 4de verdieping met lift dit modern, instapklaar appartement. Het appartement beschikt over een ruime doorzon woonkamer, twee slaapkamers en een privéberging in het souterrain.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 4de verdieping (met lift) aan de Parklaan in Nuth op loopafstand van (winkel)voorzieningen. Nuth is een kerkdorp van de gemeente Beekdaelen en is gelegen tussen de stedelijke gebieden van Heerlen en Sittard-Geleen. In en rond het dorp wonen circa 6515 mensen. De plaats Nuth vervult een centrumfunctie met onder andere een station langs de lijn Heerlen – Sittard en een groot bedrijventerrein (o.a. Makro). Het centrum van het dorp ligt langs de provinciale weg, hier zijn het gemeentehuis en rondom het marktplein verschillende winkels te vinden.

Souterrain:
Privéberging (2,85 x 3,65) en gemeenschappelijke fietsenberging.

Begane grond:
Gezamenlijke entree voorzien van brievenbussen, trappenhuis en lift.

4de verdieping:
Galerij naar entree alwaar meterkast. Hal voorzien van tegelvloer en muurkast; geheel betegeld moderne toiletruimte met wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie (2017); ruime doorzon woonkamer (3,73 x 8,66) met veel lichtinval door de ramen aan twee zijden (ochtend- en avondzon) en toegang tot het balkon en muurkast; er is een mooie verdeling tussen het zit- en eetgedeelte; aan de galerijzijde is in de woonkamer het raam voorzien van een rolluik; gesloten moderne keuken in hoekopstelling (3,52 x 2,27 / 2017) met tegelvloer onder andere voorzien van 4-pits gasfornuis, circulatiekap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en spoelbak; tevens bevinden zich hier de witgoedaansluitingen en is de elektrische boiler hier gesitueerd (bouwjaar 2017, eigendom); slaapkamer I (1,98 x 4,02) voorzien van vloerbedekking; slaapkamer II (2,58 x 4,02) voorzien van laminaat; geheel betegelde moderne badkamer (1,58 x 2,14 / 2017) voorzien van ruime inloopdouche, wastafel met meubel en spiegel, elektrische handdoekradiator en mechanische ventilatie. Het balkon (2,06 x 1,20) is op het oosten gelegen en bevindt zich aan de voorzijde van het complex.

Algemeen:
Bouwjaar: 1966
Woonoppervlakte: circa 74 m2
Gebouwgebonden buitenruimte: circa 2 m2 (balkon)
Externe bergruimte: circa 10 m2 (berging)
Inhoud: circa 248 m3
Het appartement is voorzien van blokverwarming, kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
VvE bijdrage: € 236,81 per maand (incl. warmtelevering)
Energielabel: E
Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.