Bekijk alle foto's

MOORVELD | Rector Thijssenstraat 21

Op een rustige locatie in Moorveld (gemeente Meerssen) gelegen ruime halfvrijstaande woning met aanbouw, 4 slaapkamers, vlizotrap naar de zolder (mogelijk 5e slaapkamer) garage en ruim perceel met vrij uitzicht over de velden.

Typering:
Moorveld is een kerkdorp behorende bij de gemeente Meerssen. Meerssen met al haar (winkel)voorzieningen, alsmede het centrum van Beek en Maastricht is goed bereikbaar per auto, fiets en streekbus. Bovendien liggen de op- en afritten van de autosnelwegen in de directe nabijheid. Moorveld biedt u een zeer plezierige woonomgeving met een basisschool gelegen op loopafstand.

Begane grond:
Voortuin en ruime oprit, entree met meterkast, toilet met fonteintje, trapkast, ruime woonkamer/tuinkamer (circa 49 m2) met voorzethaard, semi open keuken (circa 10 m2) met aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, oven en koelkast, openslaande tuindeuren naar overdekt terras (circa 20 m2), tuinhuisje, fietsenberging en garage (7,48 x 3,03). De begane grond is deels voorzien van een laminaatvloer en deels van een tegelvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,43 x 1,99), slaapkamer II (3,99 x 3,02) slaapkamer III (3,98 x 3,02), slaapkamer IV (2,90 x 3,42), badkamer (2,34 x 1,84) voorzien van ligbad, vaste wastafel en toilet. Slaapkamer 2, 3 en 4 zijn voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Zolder, te bereiken via vlizotrap (mogelijkheid 5e slaapkamer, nokhoogte circa 2,33) alwaar c.v.-gas (huur, bouwjaar circa 2011).

Algemeen:
Bouwjaar: 1970, aanbouw 1974.
Perceelgrootte: circa 417 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 126 m2 inhoud: circa 506 m3.
Geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Ankerloze spouw/scheidingwand naar buren.
Het plafond van de garage bestaat uit asbesthoudende materialen.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.