Bekijk alle foto's

MOORVELD | Heerenstraat 9

Vraagprijs € 469.000,- k.k.

Op een schitterende locatie in Moorveld (gemeente Meerssen) gelegen bungalow met 3 slaapkamers op een perceel van ruim 1.620 m2 met grote vrijstaande garage (circa 50 m2) en vrij uitzicht aan de achterzijde.

Typering:
Het pand is gelegen op een goede locatie ten opzichte van diverse in- en uitvalswegen. De autosnelwegen richting Maastricht-Luik, Heerlen en Eindhoven zijn binnen enkele minuten bereikbaar. De centra van Beek en Meerssen met haar vele (winkel)voorzieningen liggen op steenworp afstand.

Begane grond:
Riante entree/hal (circa 14 m2) voorzien van mooie natuurstenen basalt vloer, meterkast, garderobe en wandcloset met fonteintje, woonkamer (6,44 x 4,63) voorzien van massief eiken vloer en met toegang tot de tuin middels openslaande deuren, keuken (5,07 x 2,92) van het merk Next-Line voorzien van natuurstenen basalt vloer en moderne aanrechtcombinatie met granieten aanrechtblad met elektrische kraan, vaatwasser, spoelbak, kookplaat, wasemkap, combi magnetron/oven en koelkast, bijkeuken (5,54 x 2,48) alwaar aanrechtcombinatie voorzien van aansluiting wasmachine en droger. Slaapkamer I (5,23 x 3,10), slaapkamer II (3,78 x 2,92) beide een massief eiken vloer en de badkamer (circa 10 m2) voorzien van tegelvloer met hoekligbad, inloopdouche en twee vaste wastafels in badmeubel. Ruime oprit en binnenplaats en vrijstaande riante garage (9,00 x 5,87) met vliering en naastgelegen carport, geschikt voor meerdere voertuigen, tuin met diverse terrassen met vrij uitzicht en veel privacy.

Eerste verdieping:
Riante slaapkamer III (circa 28 m2) voorzien van massief eiken vloer en twee dakkapellen, zolder alwaar opstelplaats cv-ketel (2007, eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 1970, in 2007/2008 en 2016 op diversen onderdelen gemoderniseerd.
Perceelgrootte: 1.620 m2.
woonoppervlakte: 174 m2, inhoud: 637 m3.
De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De eerste verdieping heeft vloerisolatie en plafondisolatie.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden