Bekijk alle foto's

MHEER | Burgemeester Beckersweg 41

In het karakteristieke dorp Mheer, middenin het Limburgs heuvellandschap gelegen onder architectuur gebouwd vrijstaand landhuis gelegen op een royaal perceel (circa 1.400 m2) en fraai aangelegde tuin en fraai uitzicht aan de voorzijde.

Typering:
Deze riante sfeervolle woning te Mheer is gelegen op een prima locatie en ligt gunstig gesitueerd ten opzichte van Maastricht en de uitvalswegen naar Luik en Eindhoven. Met name Randwyck met al haar kantoren en het Academisch Ziekenhuis is goed en snel bereikbaar. De directe omgeving van de woning biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten in het prachtige heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg, met zijn schilderachtige dorpjes en hoeven. Mheer heeft een school, diverse sportfaciliteiten en een rijk verenigingsleven. Verder beschikt het nabij gelegen dorp Banholt over diverse winkelvoorzieningen. Al met al een zeer prettig woonklimaat voor nu en in de toekomst.

Souterrain:
Overloop met 2 vaste kasten, cv-ruimte (3,22 x 2,02) alwaar opstelplaats cv-ketel en boiler (1998, eigendom), hobbykamer (4,27 x 3,22) en een inpandige garage (6,40 x 4,20) voorzien van elektrische kanteldeur.

Begane grond:
Entree/hal (circa 12 m2) voorzien van een breukmarmeren vloer, garderobe, kastruimte, wandcloset met fonteintje. Riante leefruimte (totaal circa 75 m2) voorzien van parketvloer en bestaande uit zitkamer (circa 30 m2) voorzien van gas- open haard en met open verbinding naar de eetkamer (circa 30 m2) met fraai tuinzicht en openslaande deuren naar het achterterras, gesloten keuken (circa 15 m2) voorzien van natuurstenen aanrechtblad, combimagnetron/oven, vaatwasser, kookplaat, kastenwand en spoelbak, bijkeuken (1,97 x 1,89) alwaar aansluiting wasmachine en droger. Riante tuin rondom het landhuis gelegen met veel privacy en voorzien van schuurtje, hardstenen zitkuil met vijver en open haard en diverse terrassen. Op de oprit is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen.

Eerste verdieping:
Ruime overloop alwaar slaapkamer I (4,28 x 4,76) voorzien van vaste wastafel, laminaatvloer en uitgang naar balkon, slaapkamer II (6,05 x 4,76) voorzien van houten vloer en uitgang naar balkon, slaapkamer III (5,42 x 3,89) voorzien van vaste kastenwand, laminaatvloer, balkon en vaste wastafel, inloopkast (3,25 x 1,95) met parketvloer en moderne badkamer (circa 12 m2) voorzien van 2 vaste wastafels, designradiator, ligbad, wandcloset, douche en uitgang naar balkon.

Tweede verdieping:
Portaal met breukmarmeren vloer, overloop (2,61 x 1,95), berging (4,62 x 1,23) en slaapkamer IV (circa 37 m2) met diverse dakvensters.

Algemeen:
Bouwjaar: 1973.
Perceeloppervlakte: 1.387 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 310 m2, inhoud: circa 1.161 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie (nageïsoleerd, circa 5 jaar geleden met certificaat), dubbele beglazing, natuurleien dak, diverse zonneschermen en alarminstallatie. 
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.
De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.